Captură în valoare de peste 860.00 de lei a polițiștilor de frontieră! Aproape 3.5 kg de aur introduse ilegal în țară

de | 27.04.2023 08:22 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Captură în valoare de peste 860.00 de lei a polițiștilor de frontieră! Aproape 3.5 kg de aur introduse ilegal în țară

Un turc în vârstă de 55 de ani este cercetat penal, deoarece a încercat să introducă în România, ilegal, aproape 3.5 kg d aur.

Ieri, polițiștii de frontieră Giurgiu au oprit pentru control, pe sensul de intrare în țară, un autocar ce aparține unei firme de transport în comun.

În urma controlului efectuat, oamenii legii au găsit ascunse în compartimentul motor, cinci pachete ce conțineau mai multe bijuterii din metal de culoare galbenă și albă, presupus a fi aur.

343452204 164160246288900 6651878264897939202 n - Captură în valoare de peste 860.00 de lei a polițiștilor de frontieră! Aproape 3.5 kg de aur introduse ilegal în țară

sursă foto Poliția de Frontieră

Ele conțineau 1.199 bijuterii din material galben și alb, în greutate totală de 3.445 grame, în valoare de peste 860.00 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că acestea aparțin unui turc în vârstă de 55 de ani, care era pasager în autocarul ce venea din Turcia. Bărbatul în cauză nu deținea documente care să ateste proveniența bunurilor, iar în urma audierii acestuia, a declarat că urma să fie distribuite mai multor persoane din București.

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au oprit pentru control, pe sensul de intrare în ţară, un autocar ce aparţine unei firme de transport persoane. Cu această ocazie, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit în urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, într-un loc special amenajat în compartimentul motor, cinci pachete ce conţineau mai multe bijuterii din metal de culoare galbenă şi albă, presupus a fi aur. În urma inventarierii bunurilor descoperite, a rezultat că erau 1.199 bijuterii din material galben şi alb, în greutate totală de 3.445 grame” transmit reprezentanții Poliției de Frontieră potrivit Agerpres

Bijuteriile au fost ridicate și urmează să fie predate Trezoreriei Municipiului Bucureşti în vederea expertizării, iar la finalizare vor fi luate măsurile legale care se impun.

În acest caz, ancheta continuă, iar bărbatul este cercetat pentru contrabandă.

sursă foto Poliția de Frontieră

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Urmărire ca în filme în Argeș: A fugit de poliție 5 km, apoi a abandonat mașina și a dispărut!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poliția de Frontieră Română