Urmărire ca în filme în Argeș: A fugit de poliție 5 km, apoi a abandonat mașina și a dispărut!

de | 26.04.2023 18:16 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere , și au reținut, în cursul zilei de 25 aprilie, un tânăr de 22 de ani, din Vedea.

Din cercetările efectuate de organele de lege, s-a constatat că, în cursul zilei de miercuri, 19 aprilie, în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe DC 731C, în localitatea Vedea, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Șoferul autoturismului nu a oprit și și-a continuat drumul, iar polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului.

După aproximativ 5 km, conducătorul auto a abandonat autoturismul și a fugit.

În urma activităților desfășurate de polițiști, a fost identificată persoana care ar fi condus autoturismul, respectiv un tânăr de 22 de ani, din Vedea, care nu posedă permis de conducere.

După administrarea probatoriului, în cursul zilei de astăzi, 25 aprilie, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Foto descriptiv.

Foto Pressalert.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM: Anexă gospodărească izbucnită în flăcări în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: