Informații utile pentru participanți. Concursul Național ”Călători prin istorie”

de | 26.04.2023 18:58 | Știri, Județean, Lifestyle, Național, Pitești

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Argeș vine cu câteva informații utile pentru participanții la Concursul Național ”Călători prin istorie”, etapa județeană. Astfel, data susținerii este 29 aprilie 2023, ora 10:00, la Școala Gimnazială ”I.L. Caragiale” Pitești.

Astfel, potrivit informării ISJ Argeș, etapa județeană a Concursului Național ”Călători prin istorie” va avea loc pe data de 29 aprilie 2023, ora 10:00, la Școala Gimnazială ”I.L. Caragiale” Pitești. Comisia de organizare se prezintă la ora 8:00, profesorii supraveghetori se prezintă la ora 8:30, iar elevii se prezintă în intervalul 9-9:30, având asupra lor CI sau carnetul de note vizat. Totodată, proba teoretică se desfășoară în intervalul 10:00-11:30, simultan cu proba practică (secțiunea I -prezentare PowerPoint; secțiunea II – artă dramatică). Pentru etapa națională se va califica câte un elev pentru fiecare nivel de studiu, care a obținut cel mai mare punctaj, dar nu mai mic de 90 de puncte.

Foto descriptiv. Sursă foto: hotnews.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Polițiștii au desfășurat acțiuni în școlile din județul Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Inspectoratul Școlar Județean Argeș

Ultimele articole