Carambol cu trei maşini ale Ministerului Apărării Naţionale, pe DN1

de | 20.11.2023 11:03 | Național, Eveniment

Trei mașini ale Ministerului Apărării Naţionale au fost implicate, în această dimineață, într-un accident pe Centura Ploieștiului. Din primele informații, autoturismele conduceau un convoi militar.

A fost vorba despre o coliziune față-spate, nesoldată cu victime.

Potrivit news.ro, autoturismele erau conduse de trei militari, cu vârste cuprinse între 36 și 41 de ani, iar accidentul a avut loc pe DN1, în zona Podului Rafinăriei Petrobrazi pe sensul de mers București-Brașov.

cats - Carambol cu trei maşini ale Ministerului Apărării Naţionale, pe DN1

În dimineaţa zilei de 20 noiembrie , poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre faptul că pe DN1, în zona podului Rafinăriei Petrobrazi, pe sensul de mers Bucureşti către Braşov, ar fi avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că impactul ar fi avut loc între trei vehicule aparţinând  Ministerului Apărării Naţionale, conduse de 3 bărbaţi cu vârstele  de 36, 40 şi 41 de ani”, a precizat IPJ Prahova.

Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Din fericire, în urma impactului dintre cele trei vehicule nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale, autoturismele fiind serios avariate.

cats2 - Carambol cu trei maşini ale Ministerului Apărării Naţionale, pe DN1 cats3 - Carambol cu trei maşini ale Ministerului Apărării Naţionale, pe DN1

Din cauza evenimentului, traficul din zonă a fost blocat și dirijat de polițiștii de la Rutieră.

Cel mai probabil, va fi deschisă și o anchetă în acest caz, pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Foto: gandul.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție, șoferi! Un transport agabaritic va trece prin Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN 1