Caravana SMURD „Fii pregătit” și Centrul Mobil pentru Răspuns la Situații de Urgență sunt prezente în municipiul Câmpulung!

de | 18.07.2023 12:35 | Știri, Câmpulung Muscel, Eveniment, Județean

Caravana SMURD „Fii pregătit” și Centrul Mobil pentru Răspuns la Situații de Urgență sunt prezente, astăzi, marți, 18 iulie, și mâine, joi, 19 iulie, în municipiul Câmpulung.
Centrul mobil are echipamente inteligente ce simulează situații de urgență complexe, precum incendiile din locuințe, un pachet pentru condiții meteo extreme sau simularea realistă a unui cutremur și a modalității în care acesta se percepe într-o locuință.
Totodată,, Caravana SMURD „Fii pregătit” i-a adus pe pompieri și voluntarii programului Salvator din pasiune mai aproape de dumneavoastră, pentru a vă explica pe îndelete cum puteți acționa dacă cineva din jur are nevoie de ajutor într-o situație medicală.
Vă așteptăm alături de noi în zilele de 18 și 19 iulie, în intervalul orar 08:00-16:00, în municipiul Câmpulung, unde veți avea parte de o experiență inedită.
Foto ISU Argeș – Facebook
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
https://anchetaonline.ro/casa-stefanesti-izbucnit-flacari-intervin-pompierii-99235/
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole