Cardul de energie va dispărea de anul viitor! Când intră ultimii bani

de | 13.06.2023 20:53 | Știri, Economic, Național

Marcel Boloș, ministrul Investiţiilor şi proiectelor europene, a făcut un anunț prin care precizează data la care va intra următoarea tranşă de bani pe cardul de energie, conform bugetul.ro.

Totodată, a apărut informaţia potrivit căreia cardul de energie va dispărea din anul 2024.

Astfel, această ultimă tranșă va mai intra o singură dată, peste trei luni, pentru că de anul viitor, el va fi anulat.

Anunţul vine în contextul în care Uniunea Europeană a decis să nu prelungească măsurile de sprijin, iar Marcel Boloș a fost cel care a confirmată informația, Marcel Boloş, iar a potrivit observatornews.ro.

Peste patru milioane de persoane beneficiază, în prezent, de carduri de energie, bugetul total fiind de 2,8 miliarde de lei.

Ajutorul se acordă în două tranșe, a câte 700 de lei, și este utilizat pentru achitarea următoarelor servicii/produse: electricitate, gaz, energie termică în sistem centralizat de termoficare, butelie, lemn de foc, păcură, peleți și alte materiale de încălzire.

 

Foto descriptiv.

Sursă foto: Facaebook Compania Posta Română.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Argeș: Fetiță de 7 ani – accidentată grav de mama ei în curtea casei! Femeia este asistentă la Spitalul Județean!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole