anchetaonline.ro

Pentru cei care merg în Ștefănești. Aviz pozitiv pentru o nouă stație de autobuz în Pitești

de | 30.03.2023 19:07 | Știri, Administrație, Județean, Pitești, Ștefănești

Comisia de circulație a decis! În urma discuțiilor purtate astăzi, în cadrul Comisiei de circulație, s-a decis să se aprobe avizarea unei stații de autobuz de îmbarcare/debarcare călători pentru a deservii liniei 6 spre Ștefănești. Mai precis este vorba de o nouă stație pe strada Maternității.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transportul Public Pitești a solicitat astăzi, în cadrul Comisie de circulație, aviz pentru înființarea a două stații de autobuz pentru călătorii care circulă din și spre orașul Ștefănești, una pe I.C. Brătianu și cealaltă pe Ion Câmpineanu. Pentru solicitarea care viza stația de pe I.C. Brătianu din față de la First Bank s-a primit aviz negativ, iar pentru a doua solicitare… ei bine, s-a primit aviz favorabil, dar s-a mutat stația pe strada Maternității, se arată și în postarea publicată pe Facebook de consilierul local Răzvan Șerbănoiu. Mai departe, pentru a se face stație pe Maternității, propunerea trebuie să fie supusă votului în Consiliul Local.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Polițistul salvator este noul adjunct al Poliției Mioveni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești