Carnagiu pe șoselele din România! Două accidente mortale, produse la interval scurt de timp

de | 09.03.2023 22:26 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Carnagiu pe șoselele din România! Două accidente mortale, produse la interval scurt de timp

Seară de coșmar pe șoselele din România, joi, după ce s-au produs două accidente mortale, la interval scurt de timp. În urma celor două evenimente rutiere grave, 4 oameni au murit.

Primul accident a avut loc în județul Cluj, acolo unde două persoane au decedat. Conform informațiilor furnizate de pompierii din cadrul Detașamentului Huedin, tragedia a avut loc în jurul orei 18, fiind implicate un TIR și un microbuz.

Din păcate, echipajele de intervenție au găsit în microbuz două persoane încarcerate, iar alte trei blocate ușor. Doi bărbați, în vârstă de 54 și 32 de ani au murit, iar un alt bărbat este în stare gravă, fiind intubat și transportat la spital.

accident cluj - Carnagiu pe șoselele din România! Două accidente mortale, produse la interval scurt de timp

Foto Stiripesurse.ro

Șoferul autotrenului a reușit să iasă singur afară. Imediat, forțele noastre au desfășurat operațiunile de descarcerare, astfel că au extras cinci victime, două fiind în stare gravă. Un alt bărbat a intrat în stop cardio-respirator și s-au aplicat manevrele de resuscitare. Din nefericire, medicii au constatat decesul celor doi bărbați în vârstă de 54 și 32 de ani.

Un al treilea bărbat a fost intubat de medic în ambulanța SMURD și transportat la spital. Alte trei victime conștiente, dar care prezentau multiple traumatisme, au fost transportate la spital. La misiune au luat parte o autospecială de stingere, o autospecială cu modul de descarcerare, patru ambulanțe SMURD și trei ambulanțe SAJ”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

Accident cu 3 mașini și 2 morți, în Brașov

Un alt accident rutier extrem de grav s-a produs, joi seara, în județul Brașov, pe DN 73. Potrivit primelor cercetări, trei mașini au fost implicate, iar în urma impactului, doi oameni au murit.

Evenimentul rutier a avut loc între localitățile Râșnov și Tohanul Nou și s-a soldat cu 3 victime, dintre care două decedate.

accident brasov - Carnagiu pe șoselele din România! Două accidente mortale, produse la interval scurt de timp

Foto Bihon.ro

Drumul este blocat la acest moment. „Echipaje ale Poliției Rutiere sunt prezente la fața locului. Cercetările sunt în dinamică, motiv pentru care rugăm conducătorii auto să ruleze cu prudență în zonă și să respecte semnalele polițiștilor”, informează Poliția Brașov.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Incident neobișnuit! O femeie a fost înțepată în mână de un scorpion, după ce a cumpărat banane de la Lidl

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole