anchetaonline.ro

Ei sunt semifinaliștii America Express! 3 echipe vor lupta pentru marele premiu

de | 09.03.2023 21:57 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Ei sunt semifinaliștii America Express! 3 echipe vor lupta pentru marele premiu

Emisiunea America Express se apropie de final, iar în urma ediției de miercuri, 8 martie, s-a aflat care sunt cele trei echipe care au ajuns în semifinală. După luni întregi de așteptare, telespectatorilor li s-a dezvăluit care sunt cele mai puternice echipe.

În urma eliminării cântărețului de hip-hop Puya și a soției sale Melinda, în lupta de pe Drumul Aurului au rămas echipele formate din Bordea și Cortea, frații Gavril, Cătălin Scărlătescu și iubita sa, Doina Teodoru, Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

america - Ei sunt semifinaliștii America Express! 3 echipe vor lupta pentru marele premiu

În ediție difuzată pe 8 martie a avut loc proba pentru ultima șansă, la care au participat echipele formate din Puya și Melinda, frații Gavril, Jean și Dinu și Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Cei care au ieșit pe ultimul loc au fost cântărețul Puya și soția sa. Deși sperau ca vulturul să fie, și de această dată, verde, pentru a fi salvați de la eliminare, din păcate pentru ei, vulturul a fost roșu. Cei doi au fost eliminați de la America Express.

Ce echipe vor ajunge în finală

Dacă deja se cunosc echipele semifinaliste, în mod oficial, în urma difuzării emisiunii de seara trecută, anumite voci au dezvăluit informații referitoare și la cei care vor fi finaliști, dar și la echipa câștigătoare (vezi aici detalii despre echipa câștigătoare).

Conform surselor Gândul.ro, în finală s-au calificat echipele formate din Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Bordea și Corea și Chef Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru. Astfel, ne așteptăm ca la următoarele eliminări să ne luăm la revedere de la frații Gavril. Rămâne de văzut dacă aceste zvonuri se vor confirma.

america - Ei sunt semifinaliștii America Express! 3 echipe vor lupta pentru marele premiu

Foto Antena 1

Echipa câștigătoare din acest an va primi un premiu de 30.000 de euro. Amintim că la debutul emisiunii, 9 cupluri de concurenți au ajuns în America. Aceștia au mers Mexic, Guatemala și Columbia.

Cuplurile participante din acest an au fost Chef Cătălin Scărlătescu şi iubita lui, Doina Teodoru, rapperul Puya şi soţia Melinda, Andreea Antonescu şi Andreea Bălan, comedianţii Cătălin Bordea şi Nelu Cortea, Ovidiu Buta şi Joaquin Bonilla, Jean Gavril şi fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja şi prietenul ei, Pufeh, fostele gimnaste Larisa Iordache şi Diana Bulimar, vloggerița Bianca Adam şi mama ei, Mihaela.

Foto Radar de Media

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

S-a aflat cine a câștigat America Express! Filmările s-au încheiat

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: