Casa Argeșeană – bucate tradiționale bune de-ți lasă gura apă!

de | 17.10.2023 09:30 | Din ediția tipărită, Lifestyle, Pitești

Lasă  grijile și plictiseala acasă, ia-ți prietenii și vino la Casa Argeșeană. Aici vei avea parte de mese ca-n poveste, pline de gusturi bune, ingrediente alese și belșug de prospețime.

Casa Argeșeană

Rețetele tradiționale românești se împletesc cu notele moderne, fiind definite în cei 17 ani de activitate ai restaurantului Casa Argeșeană, care a adus mereu în meniul său varietate și preparate delicioase și pentru toate gusturile. Cu siguranță nu vei regreta că ai ales să iei masa aici și vei redescoperi plăcerea de a mânca în oraș. Porțiile sunt bogate și savuroase, aducând preparate deosebite, precum ciorbă de fasole servită în pâine coaptă, sarmale ca la mama acasă cu mămăliguță sau diferite platouri, cu tot soiul de bunătăți, de la carne la garniță, la cârnați de casă și șorici, alături de garnituri potrivite care să le însoțească. De asemenea, și micii mofturoși au gustări pe placul lor, proaspete, precum piept de pui cu broccoli și sos Alfredo, pui shanghai sau burger.

Casa Argeșeană

Aflat în centrul Piteștiului, în vecinătatea Muzeului Județean Argeș, restaurantul Casa Argeșeană se remarcă în peisajul unităților de profil atât prin bucătăria tradițională, cât și prin serile de muzică live  care aduc un suflu de petrecere și voie bună și prin faptul că le oferă oaspeților servicii ireproșabile, ceea ce i-a adus clienți fideli care îi trec frecvent pragul.

Casa Argeșeană

Casa Argeșeană a reușit să-și promoveze serviciile de calitate prin aplicarea unor norme stricte de igienă și securitate a alimentelor, prin asigurarea unui echilibru nutrițional optim al meniurilor și un mod coerent de prezentare al produselor. Tocmai și din acest motiv numeroși clienți l-au ales să le găzduiască cele mai importante evenimente din viața lor, de la nunți, botezuri, aniversări sau chiar petreceri de firmă. Sunt aproape de client, îi înțeleg nevoile și-și tratează fiecare oaspete la cele mai înalte standarde.

casa argeseana5 - Casa Argeșeană – bucate tradiționale bune de-ți lasă gura apă!

Preparatele delicioase de Casa Argeșeană vin la tine!

Dacă ești preocupat să ieși din birou pentru a lua prânzul sau dorești să organizezi o petrecere acasă, poți comanda de la Casa Argeșeană pentru comenzi cu livrare la client. Poți opta fie pentru platforma de home delivery Glovo, fie direct contactând Casa Argeșeană.

casa argeseana3 - Casa Argeșeană – bucate tradiționale bune de-ți lasă gura apă!

Pe site-ul casaargeseana.ro, și pe pagina de Facebook, Casa Argeșeană Tradițional – B-dul Eroilor, găsiți toate amănuntele despre restaurant, meniu sau rezervări ori puteți suna direct la numerele de telefon: 0348.455.404, 0741.282.066.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonloine.ro:

Israel – Iordania. Reportajul pe care nu-mi propusesem să-l scriu vreodată!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Casa Argeşeană

Ultimele articole