Casa Argeșeană vă invită să descoperiți cele mai delicioase preparate tradiționale românești

de | 20.09.2023 16:30 | Din ediția tipărită, Lifestyle, Pitești

Unul dintre factorii decisivi în alegerea unui restaurant, atunci când vrei să ieși în oraș, este gustul preparatelor. Ei bine, Casa Argeșeană vă pregătește cele mai delicioase bucate tradiționale românești  ce or să vă răsfețe simțurile.

casa argseseana

Situat în centrul Piteștiului, peste drum de Muzeul Județean Argeș, restaurantul Casa Argeșeană s-a remarcat întotdeauna atât prin prospețimea preparatelor, ospitalitate și rigurozitatea serviciilor, cât și prin meniul bogat, ce oferă de la rețete tradiționale la cele de inspirație internațională, creând posibilitatea ca, indiferent de preferințele culinare, să găsești întotdeauna ceva pe placul tău.

casa argeseana 2

Petreceri memorabile

Casa Argeșeană nu este renumită doar pentru preparatele delicioase și bogate, ci și pentru cele mai de viață petreceri. Fie că e o zi obișnuită, fie că găzduiește o aniversare, la Casa Argeșeană este mereu muzică live și voie bună. Dacă dorești să îți organizezi un eveniment care să devină memorabil, unde invitații să fie tratați regește, cu un ospăț pe măsură, Casa Argeșeană vă este gazda perfectă. Atenția la detalii, meniurile variate și bogate, pregătite doar cu ingrediente de calitate și proaspete, atmosfera intimă vă vor oferi cadrul perfect pentru o noapte de pomină.

casa argeseana

Încă ne mai bucurăm de soare, pe terasă

Vedeta acestei veri a fost terasa, una prietenoasă și pentru familiile cu copii. Cât timp părinții și-au savurat răcoritoarele și berea, cei mici s-au distrat de minune în locul de joacă, proiectat astfel încâ să ofere o experiență sigură copiilor. Și, astfel, adulții au scăpat și de nesuferitul „mai stăm mult?”.

Deși răcoarea toamnei începe să se simtă la ceas de seară, vara târzie permite încă să ne bucurăm de soare și vreme bună pe terasă.

casa argseseana

Livrare acasă sau la birou

Dacă nu aveți timp să ajungeți la Casa Argeșeană, vine Casa Argeșeană la voi, restaurantul fiind și în platformele de home delivery, de unde se pot comanda gustoasele preparate, proaspete, ce vă pot oferi o masă hrănitoare și sănătoasă atunci când nu puteți găti sau nu aveți chef de bucătăreală.

Puteți comanda direct de pe Glovo sau de pe site-ul casaargeseana.ro.

Pe pagina de Facebook, Casa Argeșeană Tradițional – b-dul Eroilor, găsiți toate amănuntele despre restaurant, meniu sau rezervări, ori puteți suna direct la numerele de telefon: 0348.455.404 sau 0741.282.066.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Prioritate la casele de marcat, casierii și ghișee pentru femeile însărcinate și persoanele cu copii sub 5 ani

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Casa Argeşeană

Ultimele articole