Casa unei familii îndoliate din Neamț, spartă și jefuită în timpul înmormântării

de | 26.05.2023 19:07 | Știri, Eveniment, Național

Evenimentele tragice se țin lanț de o familie din județul Neamț, care a fost jefuită în timp ce își conducea pe ultimul drum trei rude moarte într-un accident rutier.

Evenimentul s-a petrecut ieri,  pe 25 Mai, în timp ce se aflau la cimitirul „Eternitatea“ din Roman, pentru slujba de înmormântare, familiei îndoliate le-a fost spartă casa, hoții reuşind să sustragă o sumă mare de bani și bijuterii.

Pe 25 mai a.c., în jurul orei 18.40, Poliţia Roman a fost sesizată, de către o femeie de 55 de ani, cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni de furt. A rezultat că, la data menţionată, în intervalul orar 12:00-18:30, în timp ce reclamantul nu se afla în imobil, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie, prin forţarea uşii de acces, în interiorul acestuia.“, transmit reprezentanții IPJ Neamț.

Polițiștii nemțeni mai transmit că suma de bani sustrasă ar fi de 50.000, potrivit adevărul.ro

În acest caz, a fost  întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Tragedia în urma căreia cele trei persoane au decedat, s-a petrecut în prima zi a acestei săptămâni, pe Drumul European 85, în apropierea localității Secuieni.

În urma accidentului, în care au fost implicate trei mașini, au murit o femeie de 31 de ani, fiul acesteia, în vârstă de 3 ani și bunicul copilului, un bărbat de 56 de ani, iar alte trei persoane au fost rănite, ele fiind transportate la spital.

În acest caz a fost instituit Planul Roșu de intervenție.

Din primele cercetări a reieşit că, un autoturism condus de o femeie de 31 de ani, din Roman, ce se deplasa din direcţia Bacău spre Roman, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, pătrunzând pe sensul opus, unde ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 33 de ani, din judeţul Bacău“, transmite IPJ Neamţ.

sursă foto antena3.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Șoferi agresivi în trafic sau în stare de ebrietate, prinși pe străzile din Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Neamț