Cât te costă să petreci Paştele la pensiunile din Argeş

de | 23.04.2024 19:45 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Deşi Paştele este considerată o sărbătoare în familie, sunt mulţi cei care preferă să scape de grija pregătirii meselor tradiţionale şi să profite de zilele libere din această perioadă pentru o binemeritată vacanţă. Pentru cei care vor să se relaxeze în perioada sărbătorilor pascale, pensiunile şi hotelurile din Argeş au oferte variate, care includ cine festive, momente tradiţionale, dar şi servicii de SPA şi wellness.

► Valea cu Peşti – relaxare şi servicii SPA

valea cu pesti

Turiştii care optează pentru un pachet de trei nopţi, în perioada 3-6 mai, la „Valea cu Peşti” vor avea parte de un adevărat răsfăţ. Pentru 1.750 lei de persoană, oaspeţii complexului hotelier beneficiază de pensiune completă, precum şi o cină specială de Paşti cu preparate tradiţionale şi muzică live, iar cei care doresc vor putea lua parte la slujba de Înviere de la Schitul Sf. Mare Pantelimon din Valea Lupului. De asemenea, în pachet este inclus accesul la piscina interioară, la saună şi jacuzzi, care completează perfect tabloul unei vacanţe relaxante.

► Posada Vidraru – răsfăţ într-o locaţie superbă

hotel_posada_vidraru_piscina

Situat într-o locaţie superbă, Hotelul de patru stele Posada Vidraru a pregătit pentru oaspeţii săi o ofertă de trei zile şi trei nopţi, la preţul de 2.100 lei de persoană în cameră dublă. Serviciile includ pensiune completă, cină festivă, primire după slujba de Înviere, precum şi o veritabilă lecţie de păstrare a unui vechi obicei românesc: încondeierea ouălor. Şi aici, oaspeții beneficiază de acces gratuit la un centru wellness, cu piscină, cadă cu hidromasaj și saună.

► Casa Lăzăroiu – reduceri pentru copii

casa lazaroiu

Dacă vreţi să petreceţi Paştele într-o atmosferă primitoare şi să vă bucuraţi de delicioasele preparate din bucătăria românească tradițională, Casa Lăzăroiu este locul perfect. Complexul turistic aflat la Corbeni oferă sejururi de 3 nopţi cu pensiune completă, cină festivă, muzică live şi tradiţii româneşti la preţul de 1.690 lei de persoană în cameră dublă sau 1.490 lei în căbănuţe. Pentru copii, se percep tarife reduse: pentru cei între 6 şi 14 ani se plătesc doar 650 lei, iar pentru adolescenţi (14-18 ani) preţul este de 950 lei, în vreme ce copiii sub 6 ani au sejur gratuit.

►Hotel Pârâul Capra – Paşte la înălţime

Pentru amatorii de linişte, aer curat şi preparate autentice româneşti, Cabana Capra reprezintă opţiunea ideală, pentru trei nopţi cu pensiune completă şi cină festivă tariful fiind de 1450 lei de persoană. Unitatea de cazare aflată la o altitudine de 1585 m, la doar 9 km de Bîlea Lac, reprezintă punctul de plecare pentru drumeţii şi locul unde se pot relaxa pe terasa rustică a complexului.

► Cabana Cumpăna – Paşte la munte cu buget redus

Tot în zona Vidraru, argeşenii pot alege să petreacă sărbătorile de Paşte la cunoscuta cabană Cumpăna, cu atât mai mult, cu cât bugetul pentru trei nopţi cu pensiune completă şi cină festivă este ceva mai accesibil – de 1.275 lei un loc în cameră dublă. Renovată în 2016, cabana de două stele oferă turiştilor facilităţi precum internet wireless în lobby şi restaurant, loc de joacă pentru copii, teren de fotbal, foc de tabără.

► Un Paşte de… speriat, la complexul Dracula

pensiunea dracula

La Complexul Dracula, pentru 3 nopți de cazare și pensiune completă, cu bufet deschis şi băuturi incluse, turiştii plătesc 1.490 lei de persoană, preţul putând fi achitat şi cu carduri de vacanţă. Oaspeţii complexului au inclus şi accesul la piscina interioară, jacuzzi, saună, salină, pentru ei fiind organizată şi o petrecere cu DJ în seara de Paşte.

► Conacul Ursului – plimbare la stână şi foc de tabără

Aflat pe Transfăgărășan la km 104, într-o zonă spectaculoasă la limita pădurii de conifere cu golul alpin, Conacul Ursului a redus deja preţul pachetelor de Paşte, oferind un discount de 10%. Astfel, cu 1.430 lei de persoană, turiştii pot petrece, între 3 şi 6 mai, Paştele la Conacul Ursului, cu demipensiune, foc de tabără, plimbare la stână prin pădure, DJ, precum şi platou tradițional cu ouă roşii, cozonac şi vin, la întoarcerea de la Slujba de Înviere.

► Paşte la Rucăr cu vânătoare de ouă

În zona Rucăr, Cabana Ancuţei are pachete de Paşte de 1.299 lei, care includ demipensiune, cină festivă, dar şi surprize pentru turişti. Astfel, oaspeţii pensiunii vor putea participa la o vânătoare de ouă roşii, dar şi la un concurs de decorat ouă, iar seara vor socializa la un foc de tabără cu ţuică fiartă şi bezele.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cabana Voina se redeschide de la 1 mai

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cabana Capra | Casa Lăzăroiu | Cumpăna | Dracula | Paşte | Valea cu Peşti

Ultimele articole