Cătălin Andrei: ”Nu avea cum să-și dea azi demisia din PNL pentru ca nu mai era membru”

de | 05.07.2023 18:20 | Știri, Județean, Politic

Liberalul Cătălin Andrei, consilier local al comunei Bascov și purtător de cuvânt al PNL Argeș a venit cu câteva clarificări după ce în spațiu public a apărut informația că un consilier local liberal din Bascov – Valetin Nedelea și-a dat demisia. Acesta a explicat că respectivul consilier local ”a fost radiat din partid încă din data de 05.09.2022, prin decizie a BPJ, pentru neplata cotizației”.

”Informația care a apărut astăzi în spațiul public că un consilier local liberal din Bascov si-a dat demisia din PNL este total eronată.

Acest consilier local a depus azi la sediul nostru o demisie, dar practic nu avea cum să-și dea demisia din PNL, deoarece a fost radiat din partid încă din data de 05.09.2022, prin decizie a BPJ, pentru neplata cotizației.

Anterior el a fost exclus și din Biroul Permanent Local al PNL Bascov. Din acel moment a contestat decizia PNL și a atacat-o în instanță. A pierdut procesul, motiv pentru care a rămas și fără calitatea de consilier local în Bascov. În concluzie nu avea cum să-și dea azi demisia din PNL pentru ca nu mai era membru”, a scris liberalul Cătălin Andrei pe pagina de Facebook.

De asemenea, Cătălin Andrei a postat pe pagina de Facebook și o poză cu decizia BPJ din data de 05.09.2022.

Sursă foto: Facebook Catalin ANdrei

Sursă foto: Facebook Catalin Aadrei

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un consilier local din Bascov s-a alăturat echipei Forța Dreptei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL

Ultimele articole