Cine se încadrează și ce acte trebuie depuse? Cei mai buni din Ștefănești, premiați!

de | 05.07.2023 18:49 | Știri, Administrație, Județean, Ștefănești

Anunț important pentru sportivii, elevii și tinerii din Ștefănești. Primăria anunță că rămâne consecventă ideii de recunoaștere a meritelor și performanțelor obținute de elevii și tinerii din orașul Ștefănești și îi așteaptă pe cei care au obținut rezultate deosebite să depună actele necesare pentru a fi premiați!

Elevii și tinerii merituoși vor fi premiați într-un cadru festiv cu ocazia festivităților anuale prilejuite de sărbătorirea evenimentului ”Ziua Orașului Ștefănești”, în data de 5 august. ”Informații suplimentare privind documentele necesare și categoriile de beneficiari se regăsesc în Regulamentul aprobat prin H.C.L. nr. 160/2021 și completarea adusă Regulamentului prin H.C.L. nr. 79/ 28.06.2023, publicate pe site-ul instituției www.stefanesti-arges.ro, în secțiunea ”Regulamente” – https://stefanesti-arges.ro/regulamente/. În aceeași secțiune regăsiți atât Formularul de cerere, cât și Declarația de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Persoană de contact Primăria Orașului Ștefănești: Honcea Mihaela. Telefon: 0248.266.752, interior 123”, arată administrația locală din Ștefănești în comunicarea publicată pe pagina de Facebook.

Termen limită

Astfel, până în data de 18.07.2023, administrația locală din Ștefănești invită toți elevii/tinerii/sportivii din orașul Ștefănești care au obținut rezultate deosebite în discipline precum astronomie, muzică, arte, social, activitate de cercetare, știință, etc. sau au obținut rezultate deosebite, premii/diplome I, II, III sau medalii de aur, argint și bronz la faza națională, internațională a olimpiadelor, concursurilor, festivalurilor și competițiilor sportive, performanță științifică și alte acțiuni naționale sau internaționale, etc., să depună cerere pentru premiere, însoțită de documente justificative ( diplomă, CI/ certificat naștere copil, CI părinte, adeverință eliberată de unitatea de învățământ/clubul sportiv/altă entitate, consimțământ prelucrare date cu caracter personal) prin e-mail la următoarea adresă: stefanesti@ag.e-adm.ro sau la registratura instituției.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Stefanesti.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Noi trasee operaționale pentru transportul public în zona metropolitană a municipiului Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Ștefănești