Cătălin Andrei: Vești extraordinare pentru copiii care învață în comuna Bascov

de | 10.05.2023 14:01 | Știri, Județean, Politic, Rural

Încă un pas spre normalitate în școlile din Argeș. O unitate de învățământ din Bascov a trecut de prima etapă de evaluare în vederea obținerii de fonduri pentru achiziția de mobilier și de echipamente digitale și IT, dar și materiale didactice și echipamente sportive. Valoarea totală a investiției educaționale din Bascov este de peste 1.500.000 lei, arată consilierul local al PNL, Cătălin Andrei.

Proiectul depus de Școala Generală “Virgil Calotescu” din Bascov este pe lista celor declarate eligibile în prima etapă și va intra în evaluarea calitativă pentru a obține finanțare prin PNRR.

catalin andrei - Cătălin Andrei: Vești extraordinare pentru copiii care învață în comuna Bascov

”Vești extraordinare pentru copiii care învață în comuna Bascov. Proiectul depus de conducerea Școlii Generale “Virgil Calotescu” din Bascov pentru “Dotarea cu mobilier, material didactice și echipamente digitale”, a unităților de învățământ din Bascov, finanțat prin PNRR a fost declarat admis. Felicitări doamnei director Valeria Ion și conducerii școlii pentru realizarea acestui proiect dar și colegilor noștri, inspector școlari care au coordonat proiectele de dotare a școlilor prin PNRR, la nivelul întregului județ”, a anunțat consilierul local PNL, Cătalin Andrei.

Foto descriptiv. Sursă foto: Debanat si Facebook Catălin Andrei

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Președinta interimară a Senatului, Alina Gorghiu, la discuții cu premierul coreean, Han Duck-soo

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Bascov

Ultimele articole