Cătălin Gherzan, despre strategia de racolare a AUR: ”Cum să fii mare cu oameni mici?”

de | 22.04.2024 07:47 | Din ediția tipărită, Pitești, Politic

AUR s-a trezit pe cai mari, dar… n-are cu cine. Asta crede omul de afaceri Cătălin Gherzan, după ce a luat la cunoștință apelul AUR către români, indiferent de partid, credință sau cazier.

”Căutăm specialiști dintr-o varietate de domenii, inclusiv  tehnologie, sănătate, mediu, economie, drept, educație și multe altele. Dacă lucrezi în actualele instituții ale statului și ești bun în ceea ce faci sau dacă ești un român din străinătate care are experiență în domenii similare guvernamentale, suntem convinși că există un loc pentru tine în echipa noastră.”, este mesajul lui George Simion.

Cătălin Gherzan, fost membru AUR până a realizat că nici în acest partid nu este de stat, crede că Simion nu are cu cine pasa și că s-a trezit în partid cu mulți politruci de birt și facebook, dar zero profesioniști.

”Eu înțeleg așa… au pus oameni pe listele pentru alegerile locale (primării și consilii județene), dar nu sunt ce trebuie. Chiar dacă ies pe undeva, nu sunt profesioniști, ci sunt doar oamenii partidului… Așa cum sunt ei de când au venit. Acum și-ar dori și ceva profesioniști și, dacă s-ar putea, chiar oamenii altor partide  ce lucrează în administrații (adică un fel de comasare, dar la ei), dar nu știu cum să-i ademenească, pentru că ai lor vor vrea în continuare să facă parte din administrațiile viitoare. Cum să fii mare cu oameni mici?!”, se întreabă omul de afaceri piteștean.

Sursă foto: ediția tipărită.

Material realizat de redacția Ancheta.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cătălin Gherzan: ”Vom ajunge să punem gropari în toate funcțiile”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cătălin Gherzan

Ultimele articole