Cătălin Gherzan: ”Vom ajunge să punem gropari în toate funcțiile”

de | 08.04.2024 07:57 | Din ediția tipărită, Județean, Politic

Cristian Pascu, ”hairstylistul vedetelor”, a fost numit luni în funcția de vicepreședinte al Oficiului Jocurilor de Noroc, prin decizia premierului Marcel Ciolacu. Decizia a stârnit vii controverse, mai ales după declarațiile ministrului Marcel Boloș, cel care a făcut propunerea și a declarat că a mers pe mâna partidului, fără să mai verifice CV-ul.

E drept, meseria de frizer nu e deloc una rușinoasă, mai ales dacă ne gândim că avem un premier care mult timp nici nu a avut serviciu. Omul de afaceri Cătălin Gherzan crede însă că trendul este unul îngrijorător și că demonstrează că partidele au alte criterii de selecție a oamenilor pe care îi nominalizează în funcții publice.

”Frizeri – șefi la păcănele, preoți – șefi la sănătate, manichiuriste la energie… Metehnele vechi au repercusiuni asupra populației. Dacă acest «trend» nu va fi oprit, vom ajunge să punem gropari în toate funcțiile. Aaaaa….și perceptori, dar perceptorii, primii.”, a declarat Cătălin Gherzan.

Material realizat de Iulia Bădulescu.

Sursă foto: ediția tipărită.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cătălin Gherzan, despre ”angajați sacrificați pe altarul privatizărilor, companii de stat decapitalizate și contracte dubioase”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cătălin Gherzan

Ultimele articole