Cătălin Gherzan: „La parlamentarele din 2024, AUR se va plasa pe locul doi”

de | 18.04.2022 14:19 | Județean, Politic

Dacă mâine ar avea loc alegeri, 35% dintre români spun că ar vota PSD, 16% optează pentru PNL, 15% votează AUR, iar 12% votează USR – relevă un sondaj Avangarde, realizat la comanda PSD, în perioada 22-29 martie. Ultimul sondaj INSCOP, realizat în perioada 10-18 ianuarie, arată o creștere a intenției de vot pentru AUR, care a ajuns la 20,6% din opțiunile electoratului. Pe primul loc se clasează PSD, cu 34,4%, iar pe locul trei, după AUR, PNL, cu 16,6%.

Toate sondajele, chiar și cele comandate de partidele politice, ne arată că PNL nu mai este principalul adversar al PSD, la alegeri. Nici nu ar mai fi avut cum, pentru că cei care au votat PNL, au votat și împotriva PSD, iar acum liberalii și-au trădat propriul electorat, dovedind că este doar un partid aflat la discreția președintelui Klaus Iohannis. Fără președinte, USR este și el în derivă și nu mai reușește să se reinventeze, fiind capturat de o mână de oameni pe care baza partidului o contestă. Nici liberalii nu mai au cum să crească, după ce l-au da jos pe Cîțu ca să-l pună pe Ciucă, adică au dat din lac în puț.

La AUR, în schimb, ne-am văzut de treabă, nu ne-am schimbat mesajele în funcție de cum bate vântul, suntem printre oameni, alături de problemele lor. În aceste condiții, la parlamentarele din 2024, este evident că AUR se va plasa pe locul doi.”, a declarat omul de afaceri Cătălin Gherzan.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL | Ucraina

Ultimele articole