Cătălin Gherzan și Cornel Lazăr susțin că sunt președinți peste aceeași filială!

de | 30.04.2023 20:35 | Știri, Din ediția tipărită, Județean, Politic

  • Situație inedită în politica argeșeană

 

Bulversare în Joia Mare, în Săptămâna Patimilor. Invitat la Antena 3 Pitești, business media pe care îl manageriază, Gheorghe Lazăr a făcut public faptul că PUSL Argeș nu l-ar mai avea președinte pe Cătălin Gherzan. Întrebat „Cine conduce acum filiala Argeș?, Cornel Lazăr a declarat, vorbind despre sine la persoana a treia: „Filiala Argeș o conduce vicepreședintele la nivel național, domnul Ion-Cornel Lazăr și, pot spune, și președintele Cornel Lazăr. E o chestiune de câteva zile să se stabilească și din punct de vedere scriptic acest lucru. De remarcat că liderulPUSL  nu doar că vorbește despre sine la persoana a treia, dar își spune și… „domnul, chestiune mai bulversantă decât anunțul în sine.

7 Catalin Gherzan - Cătălin Gherzan și Cornel Lazăr susțin că sunt președinți peste aceeași filială!

Mărul discordiei – preluarea unui post TV

Trecând peste aceste detalii – care, în fapt, ar trebui să fie probleme de fond într-o societate politică așezată – l-am întrebat pe omul de afaceri Cătălin Gherzan cum a reușit „performanța” de a fi demis din funcția de președinte interimar, deși părea că filiala argeșeană abia sub conducerea sa începuse să existe. Nu mică ne-a fost mirarea să constatăm că Gherzan nici nu știa de asta. Ba, mai mult, se consideră în continuare președinte, în lipsa unei decizii scrise sau măcar a unui telefon prin care să fie informat despre schimbarea anunțată de către Lazăr.

Nu este nimic schimbat la PUSL Argeș. Din punct de vedere statutar, un președinte se schimbă atunci când au loc alegeri. Neexistând, la acest moment, 50% dintre organizații organizate statutar, aceste alegeri încă nu au avut loc. Pot fi demis doar dacă asta stabilește șeful partidului. Mie nu mi-a spus nimeni nimic, nu am primit nicio decizie de demitere, nicio informare, niciun telefon.”, ne-a declarat Cătălin Gherzan.

Că lucrurile sunt tensionate în PUSL Argeș o demonstrează și faptul că, potrivit omului de afaceri, Lazăr a schimbat butucul de la intrarea în sediul partidului.

Nu am mai fost la sediu de când au ales să schimbe butucul de la intrare și au dat cheia tuturor celor din siajul lui Lazăr. Am primit-o și eu, dar nu am mai fost din cauza atitudinii vădit contra intereselor partidului ale lui Lazăr și ale grupului său. Am alături de mine o echipă destul de mare. Problema este că nu știu ce să le mai recomand. Nesiguranța unui loc în partid e din ce în ce mai criticată de cei care ne sunt membri activi. Acum ne concentrăm pe înființarea de organizații în nordul județului, mergem de cel puțin patru ori pe săptămână în teritoriu.”, ne-a mai declarat Cătălin Gherzan. 

Ce spune însă adevăratul șef al PUSL, Dan Voiculescu?

Am vorbit cu domnul Dan Voiculescu la centru și el cere soluția cea mai bună pentru ca partidul să evolueze și să ne înțelegem în această formulă. Dacă ar fi spus să fac un pas în spate, așa aș fi făcut, m-aș fi conformat dispozițiilor. Dar nu a zis.”, mai spune Gherzan.

Care să fie mărul discordiei dintre cei doi care, fiecare în parte, susține că ar fi liderul PUSL Argeș? Se pare că tocmai… Antena 3 Pitești. Cătălin Gherzan ne-a declarat că i-ar fi propus lui Voiculescu să o preia el, pentru că Lazăr ar fi un foarte prost manager.

La mijloc este teama lui Lazăr de a pierde un instrument media, pe care îl va pierde oricum, din cauza nepriceperii manageriale.”, ne-a declarat Gherzan, negru pe alb, fără a vrea să mai intre în alte detalii.

Cornel LAzar - Cătălin Gherzan și Cornel Lazăr susțin că sunt președinți peste aceeași filială!

Cornel Lazăr: „Urmează să se clarifice lucrurile în următoarele zile, scriptic și faptic

De cealaltă parte a baricadei, Cornel Lazăr nu a vrut să comenteze foarte mult. Acesta ne-a declarat că zilele următoare ar trebui să se concretizeze demiterea lui Cătălin Gherzan și că va face atunci toate declarațiile care se impun.

Urmează să se clarifice lucrurile în următoarele zile, scriptic și faptic. În aceste zile voi ieși cu o declarație. Vă pot spune că nemulțumirile sunt generate de neimplicarea dânsului în tot ce înseamnă organizare de partid. Nu a avut o colaborare bună cu Biroul Politic Județean, nu a recunoscut activitatea filialei și nimeni nu a înțeles acest comportament. Avea un număr mic de persoane cu care comunica și colabora și scotea în evidență doar acțiunile pe care le dorea.”, ne-a declarat Cornel Lazăr.

Întrebându-l dacă mărul discordiei este legat de businessul Antena3 Pitești, Lazăr nu a dorit să comenteze.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ziua Națională a Tineretului. Primăria Pitești deschide cel mai mare loc de joacă în Lunca Argeșului

 

 

 

 

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cătălin Gherzan

Ultimele articole