Ministrul Justiției, Alina Gorghiu: ”Regele etnobotanicelor” a fost adus înapoi în țară

de | 29.02.2024 20:40 | Național, Eveniment

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a anunţat, pe pagina deFacebook, că ”Regele etnobotanicelor”, condamnat la 5 ani şi 4 luni de închisoare pentru viol, a fost adus din Spania şi se află într-un penitenciar din România, pentru a îşi executa pedeapsa în sistemul penitenciar din ţara noastră.

”«Regele etnobotanicelor» și acesta a fost adus în ţară în această săptămână din Spania. Rotaru Alin, condamnat la 5 ani şi 4 luni de închisoare pentru viol. În acest moment este în penitenciarul din România. Și să știți că Registrul agresorilor sexuali cuprinde date despre el”, a fost mesajul transmis de ministrul Alina Gorghiu într-o filmare postată pe pagina de Facebook.

Vă reamintim că în luna ianuarie a acestui an, Poliția Națională din Spania a anunțat că l-a prins, la Barcelona, pe supranumitul ”Regele etnobotanicelor”, cel care a înființat primul magazin de vise” din România. El era dat în urmărire, având o condamnare definitivă la închisoare după ce în 2013 a sechestrat în apartamentul său din București două fete minore pe care le-ar fi violat, sub amenințarea armei.

Sursă foto: screenshot Facebook.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un șofer din Bascov s-a ales cu dosar penal, după ce a refuzat recoltarea de probe de sânge!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu

Ultimele articole