CDLA modernizează strada Coasta Câmpului din Ştefăneşti

de | 19.07.2023 08:00 | Știri, Din ediția tipărită, Economic, Ștefănești

Unul dintre cele mai aşteptate proiecte de infrastructură din oraşul Ştefăneşti este pe cale să prindă viaţă. În urmă cu câteva zile, autorităţile locale au finalizat procedura de atribuire a contractului de proiectare şi execuţie în vederea realizării obiectivului de investiţie „Modernizare sistem rutier pe strada Coasta Câmpului (intersecție Izvorani- Intersecție Valea Mare) oraș Ștefănești, județul Argeș”.

La licitaţia lansată de Primăria Oraşului Ştefăneşti în luna martie s-au prezentat două asocieri de firme: pe de o parte, consorţiul format din societatea Construcţii Drumuri şi Lucrări de Artă (CDLA), manageriată de Răzvan Pârvu, şi Centrul de Proiectare şi Consultanţă Rutieră, iar pe de altă parte, asocierea dintre firmele EDG Edil Pitești (lider de asociere), Roadconstruct şi Alpenside. În urma evaluării celor două oferte, a fost declarată câştigătoare asocierea coordonată de CDLA, care va încasa în contul acestui contract circa 11 milioane lei (fără TVA).

În cadrul acestui proiect, strada Coasta Câmpului va fi reabilitată pe o distanţă de circa 3,2 km, cu tot cu trotuare. Proiectul este finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, iar durata de derulare a contractului este de la data semnării acestuia până la 31 decembrie 2026.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vești bune pentru locuitorii din Stefănești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Anghel Saligny | CDLA | Ștefănești