Ce a declarat șefa de la stat, filmată în timp ce dormea cu capul pe birou

de | 27.04.2023 14:32 | Știri, Eveniment, Național

Femeia filmată în timp ce dormea cu capul pe birou la Târgu Jiu se numește Fănușa Virginia Popescu și ocupă funcția de șef de serviciu în cadrul Teatrului ”Elvira Godeanu” din localitate.

După ce a fost filmată, imaginile au ajuns virale iar în urma lor s-a deschis o anchetă.

Angajata susține că ar fi fost epuizată după atâta muncă iar filmarea ar fi fost mai veche, incidentul s-ar fi petrecut în urmă cu 2-3  ani.

Filmarea nu este realizată anul trecut, ci în urmă cu 2-3 ani. Am muncit în instituție 12 ore pe zi, dovedite. Nu a fost în timpul serviciului. Eu lucrez după un program cu timp inegal de lucru. Am muncit zi-lumină și nopți-lumină, pentru că nu am mai avut merceolog angajat, după ce s-a pensionat merceologul nostru și nu a mai fost angajat altceva. Eu plecam cu zeci de milioane de lei cu mine, ca să cumpăr diferite materiale pentru decoruri. Căram zeci de kilograme. Am avut nopți nedormite ca să fac toate documentele cu tot ce se cheltuia pentru fiecare piesă. Urmarea a fost că era să ajung cu mașina cu mama mea și cu fiul meu într-o râpă. M-am plâns, dar degeaba. Mi s-a spus să nu fac scris, că mi se vor da oameni să mă ajute. Frica m-a ținut să nu fac scris. Nu mi s-a permis să trec orele suplimentare de lucru. Am mesajele de mulțumire din partea regizorilor. Se aruncă tot în cel care trage. Am plecat și dimineața din sediul teatrului, iar paznicii au văzut acest lucru. Am muncit ca hamalul“, a precizat bugetara pentru adevarul.ro.

 

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) Funcționară la stat, cu salariu de peste 7.000 de lei pe lună – surprinsă dormind cu capul pe birou

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole