Ce anunță ANM pentru perioada 1 -14 august!

de | 01.08.2022 15:30 | Știri, Eveniment, Județean

Meteorologii ANM (Administrația Națională de Meteorologie) anunță temperaturi în creștere în prima jumătate a lunii august, cu valori peste normalul perioadei.

Astfel, în cursul acestei săptămâni, în Muntenia, temperaturile vor crește, ajungând ca ân perioada 4 – 7 august să devină caniculară, temperaturile maxime ajungând de la 29 – 32 de grade la 33 – 36 grade, iar cele minime de la 12 – 18 grade la 15 – 20 de grade.

Totuși, după data de 8 august, valorile termice se vor mai pondera. Astfel, cele diurne ajungând la 30 – 33 de grade, iar cele nocturne la 16 – 19 grade. Chiar și așa, meteorologii preconizează pentru acea perioadă după-amiezi în care se va putea atinge starea de caniculă. De asemenea, după data de 8 august probabilitatea pentru fenomene de instabilitate atmosferică va fi în creştere, relatează Digi24.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

S-a urcat pe sensul giratoriu din Războieni în timpul examenului auto!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANM

Ultimele articole