Cei mai „cool” pensionari – Vedete în mediul online

de | 30.12.2022 23:30 | Știri, Lifestyle, Național

  • Vârsta este doar un număr!

 

Moda nu are vârstă! Acest lucru este confirmat de un cuplu de pensionari din Berlin, pe numele lor Britt Kanja și Günther Krabbenhöft care au devenit vedete în mediul online.

Cei doi pensionari adoră moda, hainele elegante, colorate și îndrăznețe.

 

pensionari cool

 

Cuplul este admirat de multă lume, nu doar pentru alegerile vestimentare cât și pentru felul în care se comportă în societate. Aceștia frecventează des ringurile de dans din cluburi dar nu uită și de evenimentele culturale.

 

pensionari cool

 

Amândoi sunt admirați și urmăriți pe conturile de socializare, Britt având peste 71 de mii de urmăritori pe Instagram, iar Günther 148 de mii de fani, acesta fiind numit de fani „Cel mai în vârstă hipster” sau ”Hipster Grandpa”.

 

pensionari cool

 

Atât Günther cât și Britt au o pasiune mare și pentru dans.

Britt Kanja a fost dansatoare profesionistă, aceasta a studiat științele nutriționale în San Diego și este proprietara unui club dar și model apreciat.

 

pensionari cool

 

Sursa foto: Facebook Britt Kanja

 

 

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: