Cele mai cumpărate cadouri anul acesta de Crăciun!

de | 25.12.2022 19:30 | Știri

Cumpăratul cadourilor în perioada sărbătorilor poate fi într-adevăr un sport atunci când rămâi pe ultima sută de metri. Situația este cu atât mai dificilă și când avem un buget limitat sau un număr mare de oameni cărora trebuie să le arătăm un mic gest de apreciere pentru anul ce a trecut.

Orice idee de cadou este bună, mai ales că gestul contează, nu? Până la urmă, fie că anul acesta am cumpărat produse folositoare pentru persoana iubită sau doar o mică atenție ce simbolizează această perioadă calendaristică, important este să fie din suflet.

V-am pregătit un top 10 al celor mai cumpărate cadouri în 2022, iar poate, cu această ocazie, îți poți păstra câteva idei și pentru viitor.

1. Jucării inteligente

Știm deja cu toții că cei mici sunt cei mai alintați în această perioadă calendaristică și este bine de știut că vremurile s-au schimbat. Deci, jucăriile inteligente ocupă primele poziții în acest top.

ce ochelari alegem pentru copii - Cele mai cumpărate cadouri anul acesta de Crăciun!

Foto Doc.ro

2. Vouchere de la magazinele preferate

De multe ori ne este greu să alegem cadoul potrivit. Mărimea, culoarea, sau poate chiar tiparul unor produse care sunt pe placul nostru nu coincide cu cel al destinatarului. Așa că, dacă alegi să nu riști, poți face oricând cadou persoanelor dragi ție un voucher la magazinul preferat.

Sursa Foto Digi24

Sursa Foto Digi24

3. Bijuterii

Bijuteriile sunt și au fost dintotdeauna un mod extravagant de a-ți arăta dragostea față de persoana iubită. De asemenea, nu poți da niciodată greș cu așa ceva.

Sursa Foto giftforyou.ro

Sursa Foto giftforyou.ro

4. Pijamale/Haine cu imprimeu de Crăciun

Pentru că suntem în această perioadă magică din an este timpul să ieșim puțin din ritmul zilnic al cumpărăturilor și să luăm „altceva”. Ceva îndrăzneț, comod și amuzant. O pijama sau un pulover de Crăciun poate fi atât un cadou practic, cât și unul simbolic pentru cei dragi.

Sursa Foto totdespre.ro

Sursa Foto totdespre.ro

5. Coș de bunătăți

Cu așa ceva nu poți da niciodată greș. Tuturor ne plac dulciurile, vinul și cozonacii. Mai ales dacă sunt aranjate îndrăzneț într-un coș, legat cu o fundiță. Asta sună a o rețetă de succes pentru un cadou care atrage multe priviri sub bradul de Crăciun.

Sursa Foto verandamall.ro

Sursa Foto verandamall.ro

6. Căni personalizate

Cănile pot fi unele dintre cele mai des întâlnite cadouri de Crăciun, mai ales când totul este pe ultima sută de metri. Totuși, o cană personalizată arată faptul că te-ai străduit cu adevărat. Sigur persoana care o va primi se va simți specială.

Sursa Foto happy-gift.ro

Sursa Foto happy-gift.ro

7. Set de cosmetice sau produse pentru păr

Este important să nu uităm de îngrijire. După atâta stres cu pregătirile sigur merităm un moment de liniște și răsfăț. Atât pentru doamne, cât și pentru bărbați, produsele de îngrijire nu pot da greș.

Sursa Foto floridelux.ro

Sursa Foto floridelux.ro

8. Gadget-uri

Dacă bugetul ne permite, putem oricând să dăruim astfel de „jucării inteligente. Mai ales că acesta este momentul perfect pentru a ne răsfăța cu o astfel de achiziție.

1.10 idei de cadouri pentru pasionatii de gadgeturi - Cele mai cumpărate cadouri anul acesta de Crăciun!

Sursa Foto 247news.ro

9. Căciulă sau fular

Dacă nu acum, atunci când? Este momentul perfect să ne arătăm interesul față de cei dragi și să le facem cadouri cât mai călduroase.

Sursa Foto marya.ro

Sursa Foto marya.ro

10. Cafea/Ceai de calitate

Atât cafeaua, cât și ceaiul, sunt băuturi consumate aproape în permanență. Ele îți dau un moment de relaxare și te ajută să te bucuri, măcar pentru puțin, de timpul tău cu tine.

Sursa Foto rina90.ro

Sursa Foto rina90.ro

 

 

Foto descriptiv.

Sursa Foto carieremedia.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Crăciun cu temperaturi de Paște! Anunțul ANM

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: