Cele mai ascultate cântece de Crăciun. Topul preferințelor e condus de o piesă lansată în urmă cu 28 de ani

de | 25.12.2022 21:30 | Județean, Lifestyle, Național, Știri

 

În perioada Crăciunului nu există post de radio sau televiziune la care să nu auzim cântece dedicate acestei mari sărbători. Printre melodiile cele mai ascultate enumerăm următoarele:

Cea mai ascultată piesă este „All I Want for Christmas is You” a lui Mariah Carey care de 28 de ani ocupă locul fruntaș în mai toate topurile din lume.

Din anul în care a fost lansată, mai exact 1994, până în prezent, Mariah Carey a adunat peste 60 de milioane de dolari de pe urma melodiei, conform digifm.ro.

 

 

Tot pe loc fruntaș în topurile preferințelor de Crăciun este și piesa cantata de grupul Wham din care făcea parte și celebrul George Michael, „Last Christmas”.

 

 

„Rockin’ Around the Christmas Tree” al cântăreței Brenda Lee ocupă și ea un loc fruntaș în topurile preferințelor ascultătorilor.

 

 

Lista este completată de următoarele cântece:

 

„Let it Snow! Let it Snow! Let it Snow” a lui Dean Martin

 

 

„Jingle Bell Rock” a lui Bobby Helms

 

 

„It’s Beginning to look a lot like Christmas” interpretată Michael Buble

 

 

„Driving Home For Christmas” a lui Chris Rea

 

 

Și Elvis Presley se află în topul preferințelor cu „Blue Christmas”

 

 

„It’s The Most Wonderful Time of the Year” a lui Andy Williams se află printre preferințele oamenilor în această perioadă.

 

 

De asemenea „Rudolph The Red Nosed Reindeer” a lui Gene Autry și „Feliz Navidad” interpretat de José Feliciano mai completează topul preferințelor.

 

 

Sursa foto. unica.ro

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: