Filarmonica Pitești lansează Scena Virtuală, platformă online prin care va transmite evenimente

de | 26.12.2022 09:03 | Știri, Cultură, Județean, Lifestyle, Pitești

  • Concert Live și Online de Revelion

 

Dintr-un comunicat transmis de reprezentanții Filarmonicii Pitești aflăm că va fi lansată o platformă prin aceștia vor oferi melomanilor din județul Argeș, dar și din întreaga țară posibilitatea de a urmări evenimentele online.

Concertul Extraordinar susținut de Anul Nou, pe data de 31 decembrie 2022, va fi primul eveniment transmis Live. după cum urmează:

 

Scena Virtuală online

 

CONCERT SIMFONIC EXTRAORDINAR

Orchestra Simfonică a Filarmonicii Pitești

Piața Primăriei Pitești – ora 19:00

Dirijor / Constantin Grigore

Soprană / Ana Cebotari

Tenor / Vlad Miriță

 

DACIKA

CONCERT SIMFONIC EXTRAORDINAR

Piața Primăriei Pitești – ora 20.30

Mihai Toma / compozitor, sintetizatoare, instrumente de suflat.

Diana Jipa / vioară

Stefan Doniga / pian

Oana Șerban / soprană

Dan Incrosnatu / percuție

 

Filarmonica Pitesti online

Foto: Facebook Filarmonica Pitesti

 

De menționat faptul că momentan platforma va fi gratuită pentru toate categoriile. Ulterior, doritorii pot alege să se aboneze pentru cel puțin o lună și vor putea viziona toate concertele disponibile, înregistrate sau Live.

Totodată, persoanele care dețin abonamente fizice vor putea activa în platformă și abonamentul virtual cu acces nelimitat pe aceeași perioadă de valabilitate cu cea a abonamentului fizic.

 

Filarmonica Pitești dorește să fie în pas cu vremurile actuale și lansează astăzi platforma Scena Virtuală, prin care toți cei interesați ne pot urmări activitatea și online. Nu ne dorim ca platforma să se substituie venitului în sală și credem că această variantă va fi una complementară.

 

Vom promova platforma mai ales în rândul instituțiilor de învățământ din județ și ne propunem ca până la finalul lunii februarie 2023, toate școlile din județ să aibă posibilitatea gratuită de a viziona evenimentele noastre. Principalul ei scop este acela de awareness. De asemenea, cei care sunt deja abonații noștri vor putea avea și ei acces online.

 

Urmează să transmitem Live Concertul de Anul Nou. Va fi primul nostru eveniment Live și sperăm ca el să îi încânte pe români în noaptea de Revelion“, a transmis Managerul Filarmonicii Pitești, Gabriel Niță.

 

Platforma se poate găsi la adresa: video.filarmonica-pitesti.ro 

 

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Filarmonica Pitești

Ultimele articole