(Video) Accident la Câmpulung – A intrat cu mașina într-o casă

de | 26.12.2022 09:38 | Știri, Câmpulung Muscel, Eveniment, Județean

 

Pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină noaptea trecută, aproape de ora 01:00, în municipiul Câmpulung, pe strada Poet Grigore Alexandrescu, pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor în cazul unui eveniment rutier în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a oprit în zidul unei case.

 

WhatsApp Image 2022 12 26 at 09.28.55 - (Video) Accident la Câmpulung - A intrat cu mașina într-o casă la C-lung

 

Din fericire, nu au fost identificate victime, la momentul respectiv nu erau persoane în încăpere.

 

 

 

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că, un bărbat de 41 de ani, din județul Teleorman, care conducea un autoturism, pe strada Grigore Alexandrescu, din Câmpulung, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în zidul unei case.

 

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, au transmis reprezentanții IPJ Argeș. 

 

Foto/Video: ISU Argeș

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole