ISU Argeș: „Ajutoarele lui Moș Crăciun au continuat să aducă bucurie”

de | 26.12.2022 10:01 | Știri, Județean, Lifestyle

Reprezentanții ISU Argeș au transmis în mediul online un mesaj însoțit de mai multe fotografii în care erau prezentați mai mulți voluntari care devenind „ajutoarele lui Moș Crăciun”, au împărțit cadouri mai multor familii nevoiașe din localitatea Călinești.

isu Argeș

 

Aceștia precizează faptul că totul a fost bine pregătit din timp.  La începutul săptămânii a fost organizată o activitate de donare de sânge, s-a mai adunat apoi și o sumă de bani și au pornit la drum cu sacul plin de cadouri.

 

isu Argeș

 

Pentru a aduce un strop de fericire, voluntarii din cadrul ISU Argeș, pompieri și alți voluntari au devenit ajutoarele Moșului și au oferit daruri unor familii nevoiașe din localitatea Călinești.

 

Mulțumirea a fost sentimentul de bucurie care se citea în ochii celor vizitați.

 

Sunt o mulțime de oameni care au nevoie de ajutor, mai ales în această perioadă friguroasă a anului, iar misiunea „Crăciun Fericit” o puteți îndeplini cu succes și voi.”, este mesajul transmis de ISU Argeș.

 

Foto: Facebook ISU Argeș

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU Argeș

Ultimele articole