Celebrul actor Ray Liotta murit în somn! Urma să se căsătorească

de | 27.05.2022 07:33 | Știri, După subiect, Eveniment

Veste tristă la Hollywood. Actorul Raymond Allen „Ray” Liotta a murit, la vârsta de 67 de ani, potrivit Deadline.El a fost găsit în Republica Dominicană, după ce ar fi decedat în somn. Se afla acolo pentru a filma o nouă producție.

Liotta a devenit cunoscut în special din filmul lui Martin Scorsese „Goodfellas”, din anul 1990, având succes în cariera cinematografică timp de patru decenii. De asemenea, a jucat în producții apreciate cum ar fi Hannibal, Narc, Blow and Field of Dreams, Copland.

Liotta fost nominalizat la Globul de Aur și a câștigat Premiul Emmy.

Actorul era tatăl unei fete, iar în curând urma să se căsătorească cu Jacy Nittolo.

Viață demnă de scenariul unui film

Ray Liotta nu a avut o copilărie ușoară. S-a născut pe 18 decembrie 1954, în New Jersey, fiind abandonat încă din primele luni de viață la un orfelinat. La vârsta de șase luni a fost adoptat.

A copilărit în New Jersey, iar când a crescut a decis să plece în Los Angeles pentru a-și urma visul de a fi actor. Primul rol l-a obținut în 1983, în filmul The Lonely Lady.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Renault, oficial: Păstrăm marca Dacia, luăm în calcul acţionari parteneri!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Hollywood | Ray Liotta