CENTRUL MEDICAL PARGA SAT – 30 de ani de excelență medicală și inovație pentru pacienții din județul Argeș

de | 18.08.2023 11:35 | Anunțuri, Din ediția tipărită

30 de ani de excelență medicală și inovație pentru pacienții din județul Argeș

Parga Sat

Centrul Medical Parga Sat, cu o experiență vastă de peste 30 de ani în furnizarea serviciilor medicale de calitate din județul Argeș, rămâne un punct de reper și sprijin indispensabil pentru pacienții din județul Argeș.

Cu o preocupare constantă pentru actualizarea activității, Centrul Medical Parga Sat a reușit să se ridice la nivelul celor mai înalte standarde prin achiziționarea echipamentelor de ultimă generație și extinderea colaborării cu medici de top, oferind o gamă din ce în ce mai variată de specializări medicale. Această dezvoltare s-a dovedit a fi benefică atât pentru pacienți, cât și pentru progresul zonei Muscel.

Parga Sat

În prezent, Centrul Medical Parga Sat oferă într-o ambianță modernă și confortabilă peste 30 de specializări medicale, inclusiv:

»laborator de analize medicale

»  chirurgie

» obstetrică-ginecologie

» oftalmologie

» dermatologie

» pneumologie

» ORL

» urologie și altele.

Parga Sat

Laboratorul de analize medicale din cadrul Centrului Medical Parga Sat este acreditat de către RENAR și a trecut printr-o renovare totală anul trecut, fiind echipat cu aparatură performantă. Acesta a obținut în anul 2023 cel mai înalt punctaj ca laborator cu un singur punct de recoltare din întreg județul Argeș, conform evaluării realizate de CAS Argeș.

De asemenea, Centrul Medical Parga Sat este acreditat pentru eliberarea dosarelor medicale necesare obținerii sau preschimbării permiselor auto, atât pentru conducătorii auto amatori, cât și pentru cei profesioniști.

Parga Sat

Echipa Centrului Medical Parga Sat se angajează să răspundă cât mai multor cerințe ale pacienților săi, să fie în pas cu ultimele noutăți din sfera medicală și să mențină standardele de Centru de Excelență Medicală. Cu fiecare pas înainte, Centrul Medical Parga Sat continuă să se impună că lider în furnizarea serviciilor medicale de înaltă calitate și contribuie la dezvoltarea comunității din județul  Argeș.

Parga Sat

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

CENTRUL MEDICAL CLUBUL SĂNĂTĂȚII – Investește în sănătatea ta!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Medical Parga Sat | Muscel