Pitești. Sistarea furnizării apei potabile pe străzile Velişoara şi Grigoreşti

de | 18.08.2023 11:25 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle, Pitești

  • Atenție! Se oprește apa potabilă!

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti, în ziua de luni 21.08.2023, între orele 09:00 – 13:00. Afectaţi vor fi utilizatorii situaţi pe străzile Velişoara şi Grigoreşti.

Oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia lucrărilor de racordare a conductei de apă din str. Velişoara la conducta principală.

Societatea își cere scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi roag să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Informaţii privind întreruperile de apă, precum şi semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, se pot furniza la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237.

Totodată, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.

 

Foto descriptiv

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Angajat al Primăriei Rucăr – flagrant pentru șantaj! Era și băut la volan!

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole