Centrului Cultural Pitești – Program evenimente în perioada 1-3 martie 2023

de | 01.03.2023 09:32 | Știri, Cultură, Județean, Pitești

Reprezentanții Centrului Cultural Pitești organizează, în perioada 1 – 3 martie 2023, evenimente cultural-educative și de dezvoltare personal.

Acestea pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro).

De precizat faptul că la aceste evenimente publicul are acces în limita locurilor disponibile.

Centrul Cultural Pitesti evenimente

Program evenimente 1-3 martie 2023: 

MIERCURI, 1 martie:

  • Medalionul cultural sub genericul „Vestitorii Primăverii”, în cadrul proiectului „Aveți Cuvântul”, coordonat de publicistul Valentin Uruc, miercuri, 1 martie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

 

JOI, 2 martie:

  • Dezbaterea cu tema „Mentalități și reforme”, în cadrul proiectului „La Vama Vremii”, coordonat de publicistul și scriitorul Nicolae Badiu, avându-l invitat pe dr. Tudor Ionescu, managerul Spitalului de Pediatrie din Pitești, joi, 2 martie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

 

VINERI, 3 martie

  • Recitalul muzical cu tema „Prospețimea primăverii și frumusețea femeii ilustrate în muzică”, susținut de Trupa „Andrei&Adrian Tase”, vineri, 3 martie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Piteșteancă premiată la CANNES! Producția ei, “Contra Timp”/ “Aganist Time”, a luat locul 1

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Pitești

Ultimele articole