Ceremonie militară și religioasă la Pitești cu ocazia Zilei Naționale a României

de | 28.11.2023 10:45 | Pitești, Administrație, Lifestyle

  • 1 Decembrie la Pitești!

Sursă foto: Facebook Adrian Miutescu

Prefectura Argeș informează că în data de 1 Decembrie, de la ora 9.00, la Cimitirul Eroilor din Pitești va avea loc ceremonia militară și religioasă cu ocazia Zilei Naționale a României.

Totodată aflăm că începând cu ora 10.00, pe Bulevardul Nicolae Dobrin se va desfășura parada militară.

Îi invităm pe argeșeni să sărbătorim împreună Marea Unire!”, au transmis reprezentanții Instituției.

ziua nationala la Pitești
Totodată și primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea a transmis un mesaj pe contul de socializare în care îi invită pe toți piteștenii, argeșenii la festivitățile religioase și militare, organizate de Garnizoana Pitești.
Vineri, 1 Decembrie, suntem invitați să participăm la festivitățile religioase și militare, organizate de Garnizoana Pitești, pentru a marca Ziua Națională a României.
Ceremoniile militare și religioase, cu depuneri de coroane la Cimitirul Eroilor, vor începe la ora 9.00, urmând ca apoi să se desfășoare paradă militară pe strada ”Nicolae Dobrin”!”, a transmis edilul Cristian Gentea.
Foto: Facebook

Citiți, dee asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole