Se deschide patinoarul în Piața Vasile Milea

de | 28.11.2023 10:23 | Pitești, Administrație, Importante

În acest an administrația locală din Pitești a decis să amplaseze patinoarul în Piața Vasile Milea. Primarul Cristian Gentea precizează că acesta se va deschide la 1 decembrie, începând cu ora 10:00, iar după încheierea sezonului rece, va putea fi împărțit în două patinoare de 300 mp și 400 mp ce vor fi montate în parcurile din Pitești.

Primăria Municipiului Pitești a instalat în Piața Vasile Milea, prin intermediul Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului, un patinoar ecologic sintetic cu o suprafață generoasă de peste 700 mp. Suprafața patinoarului beneficiază de o garanție de 12 ani și poate fi folosită pe tot parcursul anului.

Patinoarul ecologic sintetic are o suprafață de peste 700 mp

”Pasionații de patinaj, indiferent de vârstă, se vor bucura începând de pe 1 decembrie 2023 de patinoarul ecologic sintetic cu o suprafață de peste 700 mp, pe care l-am amplasat în Piața Vasile Milea!

Începătorii au la dispoziție figurine ajutătoare pentru facilitarea deprinderii sportului pe gheață.

Patinoarul ecologic nu consumă energie electrică, apă sau combustibil, nu poluează mediul, iar după încheierea sezonului rece, poate fi împărțit în două patinoare ce vor fi montate în parcurile din Pitești”, a transmis primarul Cristian Gentea.

Tariful de intrare este de 5 lei/oră

Programul de funcționare al patinoarului este între orele 10:00 – 22:00 (ultima intrare până la ora 21:00), cu o pauză de întreținere a suprafeței între orele 15:00 – 16:00. Tariful de intrare este de 5 lei/oră, iar tariful de închiriere a patinelor este de 10 lei/oră (tarife aprobate prin HCL 256/2008). Accesul pe patinoar se realizează doar cu patinele speciale oferite spre închiriere de către Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție, piteșteni! Program special la Serviciul de Stare Civilă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești