Macelaria Făgăraș: „Secretul pentru o mâncare de fasole delicioasa? Ciolanul de porc afumat tradițional!”

de | 28.11.2023 10:11 | Anunțuri, Lifestyle

  • Calitatea are un nume – Măcelăria Făgăraș!

macelaria fagaras- produse din carne generic

1 decembrie este ziua în care românii de pretutindeni sărbătoresc Ziua Națională a României, cel mai important moment din istoria noastră.
În fiecare casă, la fiecare masă regăsim de Ziua Națională, mai mult ca niciodată, mâncare tradițională românească iar printre reetele preferate de români se află la loc fruntaș fasolea cu ciolan.
Dacă v-ați decis să gătiți această rețetă nu uitați că Măcelăria Făgăraș vă așteaptă cu ciolanul de porc afumat tradițional dar și cu alte bunătăți.

măcelăria Făgăraș

În anul 2015, la poalele munților Făgăraș, în Curtea de Argeș, se puneau bazele unui proiect ambițios și anume acela de a încânta clienții cu produse din carne cât mai  naturale, preparate după rețete vechi din bunici numai cu condimente naturale și afumate cu lemn de fag.

Așa a apărut Macelaria Făgăraș, locul unde carnea de proveniență românească este atent meșteșugărită, presărată cu mult fainoșag și transformată în savuroase și sănătoase preparate.

Acum Macelaria Făgăraș este un brand regional, produsele sale regăsindu-se în restaurante și băcănii din Argeș, Vâlcea, Brașov, Dâmbovița, București și bineînțeles în magazinele proprii din Curtea de Argeș, Mioveni și Pitești.

Măcelăria FăgărașMăcelăria Făgăraș

Măcelăria Făgăraș vă îmbie cu:

  • produse proaspete
  • produse macerate
  • produse afumate
  • specialități ca odinioară: parizer, salam de vară, mușchi țigănesc, mușchi haiducesc, ruladă tradițională
  • produse din vânat – salam de cerb, salam de mistreț, cârnați de mistrț, cârnați de cerb sau mușchi crud uscat de căprioară și mistreț.

Măcelăria Făgăraș

Calitate, gust autentic și servicii impecabile – acestea sunt principiile de bază ale Măcelăriei Făgăraș.

Pentru pofticioși măcelăria pune la dispoziie și garnița de porc, un deliciu al bucătăriei românești.

Macelaria Făgăraș

Măcelaria Făgăraș – Locul unde pasiunea pentru carne se întâlnește cu satisfacția gustului!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Măcelaria Făgăraș