Chitaristul trupei ABBA a murit! Ce vârstă avea artistul

de | 10.04.2023 15:49 | După subiect, Eveniment

Chitaristul trupei ABBA a murit! Ce vârstă avea artistul

Este doliu în lumea muzicii după ce chitaristul uneia dintre cele mai iubite trupe din lume, a murit.

Lasse Wellander și-a pierdut viața la vârsta de 70 de ani, în urma unei lupte cu o boală cruntă, și anume cancerul.

Lasse s-a îmbolnăvit recent de ceea ce s-a dovedit a fi un cancer care s-a răspândit rapid şi în dimineaţa din Vinerea Mare a murit înconjurat de cei dragi. Ai fost un muzician fantastic şi umil ca puţini, dar mai presus de toate, ai fost un soţ, frate şi bunic minunat. Te iubim şi ne este atât de dor de tine”, a transmis familia chitaristului.

Potrivit G4media.ro, artistul, de orgine suedeză, a colaborat la unele dintre cele mai cunoscute melodii ale trupei ABBA, inclusiv la albumul Voyage, lansat în anul 2021.

Și-a început cariera muzicală în copilărie, iar prima experiență într-o trupă a obținut-o într-o formație locală din orașul în care s-a născut, Nora, din Suedia.

În 1974 și-a început colaborarea cu trupa ABBA. După ce formația s-a destrămat, artistul a continuat să cânte și cu alți cântăreți suedezi.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Riscați amenzi usturătoare. Măsuri impuse de legislația în vigoare pentru combaterea ambroziei!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Suedia