Cinci minori s-au pierdut de părinți în timp ce se aflau la Simfonia Lalelelor! Au fost găsiți de polițiștii locali

de | 23.04.2024 10:31 | Județean, Lifestyle

Cu ocazia desfășurării festivalului Simfonia Lalelelor în Parcul Lunca Argeșului, în perioada 19-21 aprilie, polițiștii locali piteșteni au fost prezenți la datorie cu toate efectivele, pentru o bună gestionare a circulației rutiere, a activităților de comerț, dar și pentru menținerea liniștii publice.

Potrivit Poliției Locale Pitești, în cele trei zile, oamenii legii au aplicat 28 de sancțiuni contravenționale, pentru comerț neautorizat. Totodată, au depistat și 5 minori care se pierduseră de părinți, toți fiind ulterior reuniți cu familia.

Peste 100.000 de vizitatori au venit la Simfonia Lalelelor 2024!

Anul acesta, cea de-a 47-a ediție a Simfoniei Lalelelor a atras peste 100.000 de vizitatori din țară și din străinătate.

Timp de trei zile, Parcul Lunca Argeșului, din Pitești, s-a transformat într-un loc de poveste.  A fost multă voie bună, expoziții și aranjamente florale, ateliere de creație, spectacole de muzică și dans, concerte, activități pentru copii, preparate delicioase.

Mai multe informații despre acest subiect AICI.

Foto: Poliția Locală Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Restricții de circulație pe autostrăzile A1, A3 și A6

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole