Cinci minori au spart 22 de mașini într-o singură noapte, în Craiova! Un tânăr de 17 ani a fost reținut

de | 22.05.2023 08:52 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Cinci minori au spart 22 de mașini într-o singură noapte, în Craiova! Un tânăr a fost reținut

Spargeri în lanț au avut loc într-o singură noapte, în Craiova.

Un tânăr de 17 ani, din Craiova, a fost reținut, în acest weekend, el fiind acuzat de 22 de furturi din autoturisme, potrivit tvr-craiova.ro

În același dosar mai sunt cercetați și alți patru minori, cu vârste între 11 și 14 ani, după ce au reușit ca într-o singură noapte să spargă nu mai puțin de 22 de mașini, din care au furat mai multe bunuri.

În noaptea de 14 spre 15 mai, polițiștii  au fost sesizați printr-un apel la 112.

În urma acestora, au început cercetările, iar o minoră de 14 ani a fost prinsă în flagrant, în timp ce fura bunuri dintr-un taxi.

În noaptea de 15 mai, ora 03.20, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112 de un un tânăr, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că mai multe persoane încearcă să-i sustragă bunuri dintr-un autoturism echipat taxi. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii, ocazie cu care a fost identificată o minoră în vârstă de 14 ani, din municipiul Craiova, celelalte persoane reuşind să fugă. În fapt, aceştia sunt bănuiţi că prin spargerea geamului, ar fi pătruns în interiorul autoturismului de unde ar fi încercat să sustragă bunuri.”, transmit reprezentanții IPJ Dolj

La fața locului, oamenii legii au găsit un sac de rafie în care se aflau mai multe telefoane mobile, tablete și dispozitive auto. Ulterior, polițiştii au identificat în zonă și alte autoturisme ce prezentau urme de forțare.

În urma cercetărilor, poliţiștii au identificat toți suspecții implicați în furturi. Este vorba despre cinci minori cu vârstele cuprinse între 11 şi 17 ani, din Craiova.

În cursul zilei de vineri, polițiștii l-au reținut pe adolescentul de 17 ani pentru 24 de ore, fiind acuzat de 22 de acte materiale de furt calificat.

În baza probatoriului administrat de polițiști, la data de 19 mai, a fost reținut un minor de 17 ani, pentru 24 de ore. Acesta este acuzat de furt calificat (22 de acte materiale). Băiatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, se mai arată în comunicatul IPJ Dolj.

Iar, în cursul zilei de sâmbătă, tânărul a dus în arest preventiv pentru 30 de zile.

În cursul zilei de 20 mai a.c., tânărul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăti din cadrul Judecătoriei Craiova. Aceasta a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, au mai transmis autoritățile.

sursă foto gds.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident în Bascov! Un tânăr de 26 de ani a ajuns la spital

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Craiova

Ultimele articole