Cinci olimpici din Câmpulung premiați pentru performanțele obținute

de | 20.08.2023 17:30 | Câmpulung Muscel, Lifestyle

Cinci elevi câmpulungeni au fost astăzi premiați pentru perfornanțele obținute la olimpiadele naționale.

Aceșia au primit diplome și premii din partea reprezentanților Partidului Național Liberal, care s-au aflat astăzi în muncipiul Câmpulung pentru a participa la mai multe evenimente.

Premierea olimpicilor a avut loc pe peronul Gării din Câmpulung.

Elevii care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele naționale au fost Ștefania Moise, de la Liceul Teoretic „Dan Barbilian”, premiul II la Olimpiada de Logică, Patrick Vasile, elev în clasa a VII-a la Școala Gimnazială „Sfântul Iacob”, olimpiada de franceză, Dragoș Bunoiu, de la Școala Gimnazială „Nanu Muscel”, mențiune la Olimpiada de Geografie, Cristian Bălăceanu, de la Colegiul Tehnic Câmpulung, locul I la Olimpiada Națională Fabricarea Produselor din Lemn, Alexandra Istrate, de la Colegiul Tehnic Câmpulung, mențiune la Olimpiada Națională Fabricarea Produselor din Lemn.

Vreau să vă spun despre un moment foarte sensibil și emoționant pe care colegii mei l-au oferit astăzi, un eveniment emoționant pentru că a presupus premierea a cinci olimpici naționali din Câmpulung, Și acum îmi tremură vocea, pentru că una dintre olimpicele premiate a plâns pe peron, am fost în gară, acolo i-am premiat.

 

Vă spun că această tradiție pe care o avem va continua. Îmi doresc ca cei care sunt astăzi o gemerație poate prea puțin prețuită, ca acești olimpici, copii deștepți, adolescenți creativi să se bucure de sprijinul unor oameni, pentru că au nevoie. Este exact vârsta la care au nevoie de orientare, au nevoie să se simtă apreciați și integrați de noi. Și vă asigur că dacă se vor simți așa, vor întoarce Cetății ceea ce primesc și vor participa activ la proiectele-cheie din societatea românească”, a transmis astăzi în timpul unei conferințe de Alina Gorghiu, președinte PNL Argeș.

 

Foto: Facebook Alina Gorghiu

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alina Gorghiu și Adrian Ioan Veștea. Miniștrii au mers cu trenul de la Schitul Golești la Câmpulung Muscel

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/berta-dima/" target="_self">Berta Dima</a>

Articol scris de Berta Dima

Absolventă a programului de master Jurnalism Tematic, Universitatea București, experiență în presă din anul 2020, pasionată de domeniul social.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung

Ultimele articole