Cine a câștigat Chefi la cuțite 2023. Surpriză de proporții

de | 19.06.2023 09:36 | Știri, Lifestyle, Național

Emisiunea TV ”Chefi la cuțite” este una dintre cele mai îndrăgite din România. Sezonul 11 a show-ului se aproprie cu pași repezi de final, iar oamenii așteaptă cu nerăbdare să afle cine va fi marele câștigător. Ultima ediție a show-ului a dezvăluit semifinaliștii competiției. Însă numele marelui câștigător circulă în mediul online de ceva vreme.

Finala se apropie cu pași repezi. Ultima ediție a show-ului a dezvăluit semifinaliștii competiției. Pentru că echipa lui Sorin Bontea a câștigat prima confruntare, concurenții lui au ajuns direct în semifinală, vorbim despre Monica Pușcoiu, Nina Hariton, Constantin Onuț și Matthew Ehsanmehr. Mai apoi, în urma probei individuale celor din echipa roșie li s-au alăturat în semifinală Laurențiu Neamțu și Mihaela Zahariea, din echipa lui Florin Dumitrescu și Paul Tudosescu (Pablo), Ștefan Nistor și Anamaria Ijac (Anica), din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu.

Marea finală

Pe pagina de Facebook a emisiuni a fost anunțată marea finală luni și marți: ”Emoții mari pentru semifinaliștiCine crezi că va intra în Marea Finală? Marea Finală Chefi la cuțite, Luni și Marți, de la 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY”. Cu toate astea numele marelui câștigător circulă pe internet. Viperele Vesele, potrivit cancan.ro, au anunțat, de ceva vreme, cine va câștiga ediția cu numărul 11 a celebrului concurs culinar de la Antena 1.

”În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că prima femeie din istoria emisiunii Chefi la cuțite, care a primit cuțitul de aur, Nina Hariton, din echipa lui chef Sorin Bontea, va fi câștigătoarea sezonului 11 al emisiunii”, au anunțat Viperele Vesele, pe pagina lor de Instagram, potrivit sursei citate.

Nina Hariton locuiește de opt ani în Paris unde lucrează ca agent imobiliar. Aceasta este din Republica Moldova. Fiind pasionată de bucătărie încă din copilărie, ea a decis să participe la concursul ”Chefi la cuțite”. Nina este prima femeie care a reușit să obțină trei cuțite de aur la această emisiune, alegând să facă parte din echipa lui Sorin Bontea.

Luni și marți, cei rămași în competiție se vor lupta feroce în probele semifinalei, în urma cărora doar trei vor avea șansa să ajungă în marea finală. Cei trei vor trebui să gătească un meniu complet, iar cei care îi vor juriza o să fie concurenții sezonului trecut. În urma voturilor acestora, dar și a celor trei chefi, se va decide câștigătorul care o să pună mâna pe marele premiu, în valoare de 30.000 de euro.

Sursă foto: Facebook Chef la cuțite.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Evaluarea Națională 2023 începe luni. Peste 161.500 de absolvenți intră în examen

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Chefi la cuțite