anchetaonline.ro

Vezi unde. Se oprește curentul!

de | 19.06.2023 08:54 | Știri, Administrație, Curtea de Argeș, Lifestyle, Rural

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum și a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite. Astfel, astăzi se întrerupe curentul în anumite zone din Curtea de Argeș, Moșoaia și Albeștii de Argeș.

Distribuţie Oltenia anunţă astăzi întreruperea furnizării energiei electrice la consumatorii casnici și agenţii economici, astfel:

  • 09:00 – 12:00 – Curtea de Argeș – Străzile: Decebal, Traian, Mircea cel Mare, Negru Vodă, Pieței, Decebal, Daniel Sterescu, 1Mai alimentate din PTCZ Centru;
  • 09:00 – 17:00 – Moșoaia – PTA  Târdești;
  • 09:00 – 16:00 – Albeștii de Argeș – Satul Albești Pamanteni alimentat din PTA Albești Pământeni 1.

Lucrările pot fi reprogramate în situaţia în care condiţiile meteo sunt nefavorabile. Informaţii actualizate despre programul acestor lucrări pentru săptămâna în curs sunt disponibile la adresa www.distributieoltenia.ro.

Distribuţie Oltenia avertizează:

ATENŢIE! Constituie pericol iminent de electrocutare următoarele acţiuni întreprinse de persoane neautorizate:

  • întrearea în posturile de transformare;
  • urcarea pe stâlpii de susţinere ai reţelelor electrice;
  • înlocuirea siguranţelor electrice în posturile de transformare, cutii de distribuţie, nişele și firidele de la case şi blocuri de locuinţe.

Deficiențele în alimentarea cu energie electrică ce afectează rețelele electrice din județul Argeș pot fi semnalate non-stop, direct operatorului de distribuție la unul dîntre numerele de telefon:

  • Info Tel 0800 500 000 – număr de telefon gratuit în orice rețea;
  • 0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008 – numere de telefon cu tarif normal în rețeaua națională.

Utilizând doar codul locului de consum și numărul de telefon, utilizatorii rețelelor electrice pot sesiza întreruperile în alimentarea cu energie electrică, după aproximativ 20 de secunde de așteptare fără a mai intra în contact cu un operator. Codul locului de consum se afla pe factura de energie electrică și începe cu 005.

Foto descriptiv. Sursă foto: Playtech.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Evaluarea Națională 2023. Absolvenţii de clasa a VIII-a susţin astăzi prima probă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Distribuție Oltenia