Cine ne demolează Stadionul „Nicolae Dobrin”: un miliardar piteștean cu o puternică prezență… mondenă!

de | 14.09.2023 16:00 | Din ediția tipărită, Lifestyle, Pitești

Demolarea Stadionului „Nicolae Dobrin” ar putea începe în curând.

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a respins contestația formulată de către Hidro Argeș împotriva celor care au câștigat licitația: asocierea Hyatt Development 2011 – Pro Fortuna Construct SRL. Valoarea estimată a demolării este de 7,436 milioane lei.

Dragos Mihailescu - Cine ne demolează Stadionul „Nicolae Dobrin”: un miliardar piteștean cu o puternică prezență… mondenă!

Nu este prima oară când Dragoș Mihăilescu, managerul Hyatt Development 2011,  câștigă o lucrare scoasă la licitație de către Primăria Pitești.

Ultima oară s-a ocupat de lucrările pentru amenajarea spațiilor verzi, a curții interioare și a rețelelor funcționale pentru Arena Pitești, o altă investiție realizată cu fonduri de la CNI.

Dragos Mihailescu2 - Cine ne demolează Stadionul „Nicolae Dobrin”: un miliardar piteștean cu o puternică prezență… mondenă!

Dragoș Mihăilescu este nu doar un tânăr om de afaceri extrem de prosper, ci și o prezență mondenă în social media.

Acesta se afișează cu bolizii săi de lux și împarte cu prietenii excursiile în destinații exotice.

Natasha Ioana - Cine ne demolează Stadionul „Nicolae Dobrin”: un miliardar piteștean cu o puternică prezență… mondenă!

Are și o parteneră de viață pe măsură – Natasha Ioana, de profesie… influencer sau, mai degrabă, model, dacă ținem cont că postările sunt vizuale. Și, slavă Domnului, ai ce vedea și aprecia, căci domnișoara stăpânește bine granița între sexappeal și opulență.

Natasha Ioana2 - Cine ne demolează Stadionul „Nicolae Dobrin”: un miliardar piteștean cu o puternică prezență… mondenă!

Să sperăm că lucrările de demolare se vor termina în timp util, căci, dacă ne uităm la termenele anunțate în ultimii ani, la finele lui 2022 ar fi trebuit să avem gata stadionul în integralitatea sa.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Lumea frumuseții se schimbă. Miss Univers a anunțat că se elimină limitele de vârstă la concursuri

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole