Cine se poate înscrie? Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă și de canalizare, la Ștefănești

de | 08.11.2023 15:05 | Ștefănești

Administrația locală din Ștefănești vine cu o veste bună pentru cetățeni: se redeschide Program ”Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă și de canalizare”, etapa III. Cei interesați pot depune documentele la sediul administrației locale.

”Având în vedere prevederile Ghidului de finanțare pentru Programul ”Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă și de canalizare” și deschiderea celei de-a treia runde de atragere de fonduri în cadrul acestui program de către Administrația Fondului de Mediu, măsură ce vizează sprijinirea familiilor și persoanele singure cu venituri reduse (care au media veniturilor nete lunare sub salariul minim brut pe țară garantat la plată pe membru de familie) pentru branșare/racordare la sistemul public de alimentare cu apă și de canalizare, informăm cetățenii orașului Ștefănești, potențiali beneficiari ai proiectului, care dețin în proprietate o gospodărie nebranșată/neracordată la sistemul public de alimentare cu apă și de canalizare, situată pe o stradă care are rețele de alimentare cu apă și/sau de canalizare, cu privire la deschiderea înscrierilor pentru ”PROGRAMUL PRIMA CONECTARE”, finanțat prin PNRR – componenta C1 – investiția 3, aprobat prin Ordinul Ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor nr. 2.605/2022, disponibil pe site-ul AFM”, transmite administrația locală din Ștefănești.

 

Documente necesare

Pentru evitarea dublei înregistrări în proiectele de finanțare ale persoanelor fizice, cetățeni ai orașului Ștefănești, ”Programul Prima conectare” NU se adresează celor care dețin o gospodărie sau locuiesc pe una din străzile incluse în alte proiecte de finanțare, conform anexei de aici și de aici. Solicitanții pot depune ”Cerere de înscriere”(formular tip), însoțită de ”Consimțământ privind prelucrarea datelor cu caracter personal”(formular tip) la sediul Primăriei Orașului Ștefănești din Str. Calea București, Nr. 1, pe fax la numărul 0248/266 849 sau prin adresa de e-mail stefanesti@ag.e-adm.ro, până la data de 24.11.2023.  Informații suplimentare pot fi obținute apelând numărul de telefon: 0248 266 752 și/sau 0723 237 948, la Compartimentul Evidență Patrimoniu și Gestiune UAT – Primăria Orașului Ștefănești.

Sursă foto: Facebook Primăria Stefanesti.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Femeie de 68 de ani, bătută crunt în propria casă de iubitul cu 22 de ani mai tânăr

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Ștefănești

Ultimele articole