Femeie de 68 de ani, bătută crunt în propria casă de iubitul cu 22 de ani mai tânăr

de | 08.11.2023 14:52 | Național, Eveniment

Momente de groază pentru o femeie de 68 de ani, din Satul Mare. Ea a fost bătută şi agresată de partenerul ei, cu 20 de ani mai tânăr.

În urmă cu 5 zile, femeia a fost bătută de concubinul ei, cu care locuia în apartament. Pentru că nu a mai răspuns la telefon, dar nici la ușă, în cursul zilei de ieri, 7 noiembrie, în jurul orei 16.30, vecinii au alertat autoritățile.

În urma apelului, la fața locului s-au deplasat pompierii cu două autospeciale, o ambulanță, dar și echipaje de poliție.

Potrivit presasm.ro, pentru că nu a deschis ușa, pompierii au fost nevoiți să intre pe geamul de la etajul al doilea al blocului, acolo unde au găsit-o pe sătmăreancă cu urme de violențe.  Femeia le-a povestit că fusese bătută de concubin.

La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 16.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre faptul că o femeie ar fi fost agresată la domiciliu, într-un apartament din municipiul Satu Mare. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, la data de 3 noiembrie a.c., femeia de 68 de ani ar fi fost agresată fizic de către concubinul său, în vârstă de 46 de ani. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.”, au transmis reprezentanții IPJ Satu Mare

Ulterior, femeia a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare pentru investigații medicale suplimentare.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

sursă foto captură video presasm.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

A cincea zi de proteste la Casele Județene de Asigurări de Sănătate

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Satu Mare

Ultimele articole