NEWS! Comisarul șef Daniel Enescu a caștigat concursul pentru POLIȚIA MIOVENI!

de | 05.10.2023 19:36 | Din ediția tipărită, Importante

Astăzi a avut loc concursul pentru poziția de comandant al Poliției Mioveni, concurs la care au fost înscriși 6 ofițeri, după cum puteți afla detalii în cele ce urmează.

Ca urmare a susținerii acestei competiții, cel mai mare punctaj l-a obținut comsarul șef Daniel Enescu, care a terminat proba de interviu cu nota 8.83. Ca atare, cel puțin în această fază, el ar urma să preia comanda Poliției Mioveni.

Mai urmează o etapă procedurală în care ceilalți candidați pot contesta, iar după consumarea acestei etape, va fi definitivă numirea noului șef.

Puteți citi mai multe detalii despre desfășurarea concursului pentru unul dintre cele mai vânate poziții din Poliția argeșeană.

Cine sunt cei 6 ofițeri care se luptă pentru comanda Poliției Mioveni!

Joi, 5 octombrie, șase polițiști cu state vechi se vor confrunta în concurs pentru a prelua comanda Poliției Mioveni, postul fiind vacant după pensionarea comisarului-șef Cristian Mihalcea. Toți cei șase ofițeri care s-au înscris în această competiție profesională au susținut și au promovat deja examinarea psihologică, așa cum au și trecut deja și de verificările privind îndeplinirea condițiilor impuse de lege pentru a putea ocupa respectiva poziție. Iată cine sunt cei care intră în această competiție:

Dragos Tinca - NEWS! Comisarul șef Daniel Enescu a caștigat concursul pentru POLIȚIA MIOVENI!

Dragoș Tinca. Fost adjunct la nivelul Poliției Mioveni, comisarul-șef conduce în prezent această structură, fiind împuternicit la comandă în luna iunie, după ce Cristian Mihalcea s-a pensionat. Dragoș Tinca a intrat în vizorul public în anul 2022 când, deși se afla în timpul liber, a reușit împreună cu alți colegi să salveze de la înec doi tineri ce s-au avântat într-o zonă periculoasă pe Râul Târgului (la Bemo Mioveni). Ulterior acestui episod, a fost premiat de către Ministerul de Interne.

Bogdan MArin - NEWS! Comisarul șef Daniel Enescu a caștigat concursul pentru POLIȚIA MIOVENI!

Bogdan-Ionuț Marin. Comisarul-șef care coordonează în prezent Poliția Poiana Lacului și care a fost, de asemenea, pentru o perioadă, la comanda Poliției Ștefănești. Are 45 de ani și și-a început cariera la Serviciul de Investigare a Fraudelor, lucrând, de asemenea, la nivel de IPJ, pentru Logistică și în cadrul Secției 4.

Enescscu in loc de - NEWS! Comisarul șef Daniel Enescu a caștigat concursul pentru POLIȚIA MIOVENI!

Daniel-Lucian Enescu. Comisarul care conduce în prezent Biroul 2 din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice al IPJ Argeș, coordonând echipa care se ocupă cu preponderență de fraudele pe fonduri europene. Și-a început cariera la Investigații Criminale și apoi a făcut pasul către Poliția Economică, fiind la comanda acestui birou de câțiva ani buni.

Roberto Petra - NEWS! Comisarul șef Daniel Enescu a caștigat concursul pentru POLIȚIA MIOVENI!

Roberto Petra. Comisarul-șef care lucrează în prezent la Serviciul Ordine Publică din cadrul IPJ Argeș și care nu este la prima tentativă de a face parte din formula de comandă a Poliției Mioveni (unde a și lucrat acum câțiva ani), nereușind la concursul organizat anterior, în martie anul curent, să treacă de testarea psihologică.

Dobre Gratiela - NEWS! Comisarul șef Daniel Enescu a caștigat concursul pentru POLIȚIA MIOVENI!

Grațiela Dobre. Ofițer în cadrul Poliției Ștefănești, Grațiela Dobre a lucrat anterior la Ordine Publică și este singura doamnă din Poliția Argeș care s-a încumetat la acest concurs având ca obiectiv comanda structurii de la Mioveni.

Marian Trincan in loc de - NEWS! Comisarul șef Daniel Enescu a caștigat concursul pentru POLIȚIA MIOVENI!

Marian Trîncan. Comisar-șef care a lucrat vreme bună pentru Direcția Națională Anticorupție și care în prezent activează la nivelul Poliției Municipiului Câmpulung.

CARE SUNT REGULILE CONCURSULUI?

Concursul va avea loc la sediul IPJ, începând cu ora 13:00, iar unica probă de selecţie constă într-un interviu (înregistrat audio-video) structurat pe subiecte profesionale, de management. Grila de apreciere a interviului va fi afişată la finalizarea interviului desfăşurat cu ultimul candidat.

Rezultatele finale se materializează în note de la 1 la 10 și va deveni comandant al Poliției Mioveni acel candidat care are nota cea mai mare, dar trebuie să fie notat cu cel puţin 7,00. În situaţia în care mai mulţi ofițeri vor obține aceeași notă, diferența se va face în funcție de cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs. Dacă acest criteriu este similar, câștigă candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.

Rezultatul final al concursului se aduce la cunoştinţa candidaţilor prin afişare la avizierul unităţii şi prin postare pe pagina de internet a unităţii, pe intranet și intrapol, după finalizarea etapelor de departajare şi de soluţionare a contestaţiilor. Candidații nemulțumiți pot face o singură contestație, în termen de 24 de ore de la afișare.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Au dispărut 25 de fiole de Fentanyl din farmacia Spitalului Judeţean!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole