anchetaonline.ro

Circulația pe podul peste râul Argeș este restricționată!

de | 08.07.2022 11:34 | Știri, Eveniment, Pitești

Primăria Municipiului Pitești a scris un mesaj, pe pagina oficială de Facebook, prin care anunță că circulația pe podul peste râul Argeș va fi restricționată . Programul: sâmbătă – duminică, 09.07.2022 – 10.07.2022, în intervalul orar 20:00 – 08:00.

Circulația pe podul peste râul Argeș va fi restricționată (fără întreruperea circulației), ca urmare a lucrărilor de reparații la suprafața căilor de rulare, respectiv intervenții la rosturile de dilatare, lucrări ce se impun în vederea asigurării unui trafic corespunzător. Lucrările de reparații se realizează în funcție de condițiile meteo.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat în trafic și recomandăm conducătorilor auto să circule cu prudență în zonă pentru evitarea oricărui incident.” este mesajul Primăriei Municipiului Pitești!

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Se încep procedurile de semnare a contractului pentru ultima secțiune a autostrăzii Sibiu-Pitești!

 

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | râul Argeș
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: