Circulație deviată pe Autostrada Soarelui! Rute alternative pentru cei care se întorc de la mare

de | 05.06.2023 09:21 | Știri, Eveniment, Național

Poliția Română recomandă conducătorilor auto, care se întorc de la mare, să își planifice cu mare atenție revenirea din minivacanța de Rusalii, având în vedere că este de așteptat ca pe Autostrada A2 să se înregistreze valori intense de trafic, luând în considerare numărul mare de turiști aflați în ultimele zile în stațiuni.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că, în funcție de cât de aglomerat va fi traficul pe sensul spre București, pe Autostrada Soarelui pot fi impuse restricții, astăzi, între orele 12:00 și 20:00.

Din cauza lucrărilor de reabilitare a podului de la Fetești, traficul este perturbat și ambele sensuri de mers au la dispoziție doar câte o bandă.

Pentru a fluidiza traficul, polițiștii vor opri circulația pe sensul către litoral, în anumite intervale orare, pentru a permite deplasarea pe două benzi a celor care circulă pe sensul către Capitală.

De asemenea, și cei care pleacă spre Constanța trebuie să se înarmeze cu răbdare și să țină cont că, în intervalul orar 12.00-22.00, traficul va fi deviat, pentru anumite perioade, prin nodul rutier Drajna și nu vor mai putea continua deplasarea pe Autostrada A2.

Pentru evitarea timpilor de aşteptare în coloană, cei care se întorc de la mare pot opta pentru rute alternative la Autostrada A2, respectiv:
-DN 2A Constanţa – Hârşova – Slobozia – Urziceni – DN 2 – Bucureşti;
-A2 – Feteşti sau Drajna – DN 3A – Lehliu-Gară – DN 3 – Fundulea – Bucureşti;
-DN 3 Constanţa – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călăraşi – DN 21 Călăraşi – Drajna – A2 Drajna – Bucureşti (sau din municipiul Călăraşi – DN 3 – Lehliu-Gară – Fundulea – Bucureşti).

Pentru reducerea riscului de implicare în evenimente rutiere, le recomandăm conducătorilor auto să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic, semnalizând orice intenție de schimbare a benzii de circulație sau a direcției și să efectueze orice manevră doar după o asigurare corespunzătoare.

Nu opriți în mod nejustificat pe banda de urgență!

Nu urcați la volan după ce ați consumat băuturi alcoolice sau substanțe psihoactive și nici dacă vă aflați într-o stare de oboseală accentuată!”, transmit polițiștii rutieri

sursa foto: Politia Romana

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O femeie din Iași și-a găsit sfârșitul în teambuilding!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul INFOTRAFIC