O femeie din Iași și-a găsit sfârșitul în teambuilding!

de | 05.06.2023 08:44 | Știri, Eveniment, Național

În Gura Humorului, o plimbare cu ATV-ul prin pădure s-a sfârșit tragic pentru două turiste din Iași. O femeie, în vârstă de 39 de ani, a murit, iar alta de 45 de ani a ajuns în stare gravă la spital.
Aflate în teambuilding de Rusalii în Câmpulung Moldovenesc, ele și-au dorit să petreacă câteva clipe de adrenalină și au decis să meargă în Gura Humorului să închirieze un ATV.
Când au plecat la plimbare prin pădure, cele două ar fi refuzat să poarte căștile de protecție și mai mult decât atât ele s-au aventurat pe un drum interzis circulației publice. Turistele au pierdut controlul și s-au izbit de un brad. Iar, în urma impactului, femeile au fost prinse sub ATV.
Am găsit o doamnă de 45 de ani cu traumatisme multiple şi o doamnă de 39 de ani cu traumatism cerebral sever, găsită în stop cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare, dar din păcate, după 50 de minute a fost necesar declararea decesului.”, a declarat Dr Adrian Săraru-purtător de cuvânt Serviciul de Ambulanță Suceava pentru observatornews.ro
Femeia rănită a fost transportată în stare gravă la spital.
Dornici de aventură, de multe ori turiştii care închiriază ATV-uri uită complet de reguli şi cred că au totul sub control.
În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vor face cercetări pentru a stabili cum cele două turiste au reuşit să plece cu ATV-ul închiriat, însă fără echipament de protecţie.
sursă foto stirilekanald.ro
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Gura Humorului

Ultimele articole